hur man kör säkert

hur man kör säkert

. Ibland förare inte bara riskera deras liv men andras liv omkring dem bara genom att inte göra några enkla saker

Du behöver:
Ett fordon


1
. .
En regel att alltid följa är, spänne upp. Det inte bara håller dig säker, men i många stater att använda säkerhetsbältet är lagen.
2.
Rattfylleri är två saker som aldrig blanda. Tar sig fram säkert, alltid har en fyllechaffis. Om inte, chanserna att du har ett vrak starkt öka och du kan döda dig själv eller andra. Även om du inte får i ett vrak, du fortfarande kan få en DWI och dem gå på din permanenta rekord.
3.
Alltid se på när andra fordon på vägen. Även om du kan köra säkert, andra inte. Ta dig tid att märka bilar runt dig och deras körvanor. Om de är swerving hela vägen, är chansen att du inte vill stanna bredvid dem.
4.
Kör inte så fort, även om du är sen på väg någonstans. Det vore bättre att komma fram några minuter för sent, än att inte komma fram alls.
5.
Har din bil kontrolleras ofta. Även om det inte är din körning som inte är säker, din bil fortfarande kan orsaka ett vrak om det inte har tagits om hand på rätt sätt.
6.
Var extra försiktig medan väg konstruktion. Inte bara för att i vissa stater biljetter fördubblats under det området men även det kan vara arbetstagare i området.

Tips och varningar


 • tycker om att köra men alltid tar sig fram säkert och praxis säker körning.


 • Relaterade artiklar


  Hur avbryter jag bil hyra?
  hur puls och glida i en Toyota Prius
  hur man tränar defensiv körning
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Pennsylvania
  hur man kan räkna ut en payoff belopp på min bil
  hur man kör säkert när en bil svänger
  hur man undviker trafik biljetter
  hur man kör assertively
  Hur tar jag en Nissan hyra?
  billeasing terminologi