hur man kör på motorvägen

hur man kör på motorvägen

Körning på motorvägen kan på vissa sätt, vara lättare än att köra på landsväg, eftersom det inte finns några hinder för att stoppa dig, såsom trafikljus, skyltar stoppa och övergångsställen. Det kan också vara mycket farligt om du inte följer reglerna om landsvägen, säkert. De flesta motorvägar har tre körfält, höger körfält, mitt körfält och vänster körfält. De har också tecken som talar om var du ska och har också skyltar som talar om hastighetsgränsen

Du behöver:. .
Säkerhet
bilen.


1.
Om du är en ny drivrutin, är det alltid bäst att använda höger körfält som bilarna på detta körfält gå på eller under hastighetsbegränsningen. Detta körfält också används för att göra det lättare att gå av motorvägen och eller nå fel eller axeln körfält snabbare.
2. Mittenfilen
används mest för längre resor och för människor som går i måttlig fart. De flesta människor använder den här körfält som körfält för att vara på motorvägarna.
3.
Vänster körfält används även för längre resor och för människor som verkar gå över hastighetsgränsen på motorvägar . De är vanligen inte kommer att gå av när som helst snart, och oftast behöver inte byta fil.
4.
Skuldra körfält eller uppdelning körfält är körfält används för nödsituationer. Den kan också användas om din bil går sönder eller om du behöver medicinsk hjälp. Det är oftast placerad på höger sida, nära det högra körfältet.

Tips och varningar


 • Följ alltid hastighetsgränserna och försök att stanna inom denna hastighetsgräns.
 • Använd aldrig det vänstra körfältet om du vet att du kommer gå av snart eller måste du stannar ofta.
 • Använd alltid rätt eller mitt körfält, om du är en ny drivrutin, tills du lär dig hur du styr din bil också.
 • Efter alla tecken på vägen och endast med fördelningen körfält i en nödsituation, kan hjälpa dig att köra säkert på motorvägen och undvika olyckor.
 • aldrig göra något som kommer att distrahera dig från att köra, som att använda din mobiltelefon utan ett huvudstycke, sätta på smink, rakning din mustasch eller skägg, eller gräva igenom din väska eller instrumentbrädan för saker.
 • Försök alltid att göra dessa saker innan du får på vägen om en gata eller väg, eftersom det kan orsaka olyckor.
 • Låt aldrig din hund med dig såvida förmodligen återhållsamma. De kunde av misstag hoppa ut genom fönstret eller hoppa på framsätet och skrämma dig så att du måste bli distraherad.


 • Relaterade artiklar


  Hur refinansiera en bil lån med dåliga krediter
  hur man undviker att träffa en älg
  hur du växlar genom växlar på en manuell växellåda
  Hur får man en hastighetsbegränsning förändrats på din gata
  kan jag köpa en ny bil när jag är upp och ner på mitt nuvarande lån?
  hur man överlever ett möte med en nedskjutna kraftledning i en bil
  Hur du tar en förares test tillståndspraxis
  hur man tillbaka en släpvagn
  Hur refinansiera bil lån med kredit problem
  hur man tid trafikljus