hur man kör i terräng

hur man kör i terräng

Så du är redo för off-road trip till slut? Det finns vissa åtgärder du måste vidta innan du hoppar in på grov och vilda grusvägar

Du behöver:.
Terrängfordon (Jeep, Hummer, Truck)
Adverturous attityd.
Common Sense.


1.
Innan funderar på att gå på någon form av off-road trip, måste du ha rätt verktyg för denna uppgift. Ditt fordon måste ha en hög markfrigång. Om du inte har denna typ av fordon, prova att investera i en off-road uthyrning.
2.
Innan du beger dig ut till off-road-området, bör du spana i förväg. Var noga med att leta efter hur smuts och grus utseende. Tillsammans med att titta på grus, leta efter extra och överskott skräp utspridda. Inte scouting området i förväg kan orsaka stora skador på ditt fordon från överraskningar. I värsta fall betyder det att du kan vara så att strandsatta mitt i ingenstans!
3.
Vid körning i terräng, övervakning din hastighet är mycket viktigt. Se till att inte gå extremt snabbt särskilt runt vrider och vänder. Detta kan orsaka ditt fordon att glida av grusvägen eller eventuellt välta, lämnar du i ett dike. Också titta på hur du bromsar, slående på bromsen runt varv kan få farliga resultat.

Tips och varningar


 • Ta en off-road körning naturligtvis att göra dig själv mer bekväma med off-road körning


 • Relaterade artiklar


  hur man undviker att träffa en älg
  hur att köra säkert
  hur man kör baklänges
  vad är en automatisk ballong betalning?
  hur man får en motgång körkort
  hur de kan förmedla en påhängsvagn
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i North Carolina
  hur man hanterar en stängd motortrafikled ramp
  hur man förlorar någon som följer dig i bilen
  hur man omförhandla en bil leasingavtal