hur man kan spara ett par dollar på gas

hur man kan spara ett par dollar på gas

Med priserna på nästan allt till synes på hela tiden diskant har det blivit ännu viktigare att spara pengar när det är möjligt. Följande är en lista med förslag som har hjälpt mig att göra just det. Jag hoppas att de kommer att hjälpa dig också

Du behöver:. .
Disciplin
Viljan att prova.


1.
Vara effektiva. Alla vet det kortaste avståndet mellan två punkter är en rät linje. Även om detta kan vara nästan omöjligt i alla dina resor, med den natursköna vägen nästan säkert kommer att kosta mer. Om att slå på väg på semester eller helt enkelt kör runt stan, tar några minuter att preplan en resa kan du spara lite pengar
2
Korrekt underhåll av fordon. . . Korrekt underhåll av fordon hjälper inte bara förlänga livslängden din bil men kommer också att kosta mindre på lång sikt. Till exempel däck som felaktigt är pumpade kräver mer gas för att komma igång och hålla sig i rörelse. Vet inte om dina däck har det optimala mängden tryck? Inte ett problem. Du kan plocka upp en mätare på någon bil-butik för ca eller dollar eller mindre och du kan hitta det högsta trycket för dina däck anges på utsidan av däcket som anges av PSI nummer. Aldrig överstiga detta belopp, eftersom det skulle kunna skada både dig och din bil.
3.
Var konsekvent. Trafiksignaler är inte att förväxla med ras ljus. Detta är inte NASCAR. Ta av som om ditt liv berodde på det och smäller på bromsarna, som om att hindra dig från att gå över en klippa är helt onödig, ett slöseri med gas och inte bra på dina däck. Upprätthålla en jämn takt medan du kör och du kommer få bättre körsträcka.
4.
Överväga fördelarna med minskade luftmotståndet. Ju mindre du har fäst du är fordon ju mindre du behöver hålla dig tillbaka. Har du inte att transportera varje väska som du äger eller inte planerar att ta denna cykel med dig på din nästa resa? Varför inte lämna stället i garaget?
5.
Sakta ner. Det verkar enkelt. Ju snabbare du går desto mer gas du förbrukar. Kör långsammare och spara mer. Plus till som fördelar gör att hastighetsgränsen ökar dina chanser att göra det till din destination säkert och minskar dina chanser att en ovälkommen besök från de lokala myndigheterna.

tips och varningar


 • aldrig över ökar dina däck.


 • Relaterade artiklar


  hur de kan förmedla en bil på en motorväg
  hur man byter kläder under körning
  Hur kan jag avsluta min bil lån?
  hur man handskas med en mindre bilolycka
  hur man förebygger olyckor SUV välter
  hur man organiserar en åktur motorcykel välgörenhet
  hur man lär sig att köra en högpresterande bil
  hur man kör assertively
  hur man sparar pengar på gas pump
  hur man lyda en trafiksignal