hur man hittar körning poster eller olycksrapporter

hur man hittar körning poster eller olycksrapporter

Körning protokoll och rapporter olycka är dokument som en majoritet av människor behöver någon gång under sitt liv. Dessa dokument innehåller mycket av viktig information som i hög grad kan påverka en person, och veta hur man hittar dem kan göra livet mycket enklare
1.
Ring din lokala Vägverket eller kontor för att få en kopia av din körning. Varje stat har en DMV kontor som håller alla poster som hänför sig till ditt körkort, och de är oftast de enda som kan släppa en kopia av din färdregistreringen till dig.
2.
Fyll i alla nödvändiga pappersarbetet helt att få en kopia av din körning historia. Pappersarbete normalt fråga efter ditt namn, födelsedatum, körkort, adress och personnummer. Behåll all denna information till hands för att göra att fylla i dina papper lättare.
3.
Betala fastställda avgifter till expediten och plocka upp en kopia av din körning. Körning poster är oftast tillgängliga omedelbart och kan returneras till dig inom några minuter.
4.
Kontakta din lokala brottsbekämpande organ att få kopior av olycksrapporter. Polisstationer, sheriffer "departement och statliga kontor patrull är normala rekord djurhållare för rapporter om olyckor, och det är de som ansvarar för underhåll och släppa dem.
5.
Bestäm vilken agentur har behandlat ditt ärende. Många städer är flera jurisdiktioner, vilket innebär att flera myndigheter har behörighet att tjäna över samma område. Du kan behöva kontakta två eller tre olika ställen för att räkna ut vilken byrå hanteras ditt ärende.
6.
Rapport till register uppdelningen av de brottsbekämpande myndigheterna du behöver prata med. De kommer sannolikt att ställa frågor om olyckan, t. ex. när det inträffade, där det hände och vem som deltagit. Har så mycket av denna information som möjligt tillgänglig sedan posterna avdelningar behandla tusentals rapporter om året.
7.
Slutför eventuella pappersarbete som krävs för att få en kopia av din olycka rapport. Du måste innehålla all begärd information och visa legitimation för att bevisa att du är den du påstår sig vara innan du får att få en kopia av rapporten om trafikolyckan. Betala några avgifter vid denna tid att snabba upp din rapport processen.
8.
Plocka upp din olycka rapport när den är tillgänglig. Beroende på ålder och storlek på din olycka rapporten kan det ta några dagar för de register avdelningen att lokalisera och avsluta din begäran. Begär dina rapporter så långt i förväg som möjligt, så att du får alla dina papper i god tid.

Tips och varningar


Håll
 • alla dina viktiga information till hands. Du kommer att behöva vissa viktiga uppgifter att begära någon form av officiell pappersarbete.
 • Försök aldrig och rusa en rapport. Det tar tid för myndigheter att söka efter dina filer, och du måste ha tålamod i väntan på din begäran inte slutförts.


 • Relaterade artiklar


  hur man får en Florida sunpass
  rensar bort snön från en bil
  hur man leasa en bil i sex månader
  hur man kan undvika att betala en körsträcka översatsning när bilförmån
  hur man använder miniräknare auto lån
  hur man kör baklänges
  förtida Chrysler leasingavtal uppsägning
  hur du justerar rattens och sätets
  hur du installerar en radar detektor i bilen
  hjälp med en dålig bil leasing