hur man hanterar motorväg hypnos

hur man hanterar motorväg hypnos

Jag definierar motorväg hypnos som en händelse där en förare går in i en trance-liknande tillstånd från stirrade på monoton väg mönster. Läs vidare för att lära sig mer

Du behöver:. . .
Bil


1
Mer om motorvägen hypnos

Hur ofta har du fått i bilen och senare hitta dig själv på din destination och minns inte anländer? Tja vissa samtal som motorvägen hypnos och en del kallar det själv-inducerad hypnos. Oavsett vilket är det farligt att föraren och alla andra förare, fotgängare och djur runt det hypnotiska förare. Vi bör göra allt vi kan för att undvika att bli hypnotiserade från stirrade på långa sträckor av monotona väg.
2.
Det första du bör göra om du känner att du börjar bli sömnig eller blasé "är vind ditt fönster ner. Få lite ventilation i bilen.
3.
Sätt på luftkonditioneringen på och cool bilen till en komfortabel men sval temperatur.
4.

Se dig omkring när du kör. Även om träd och platt mark är allt du ser, titta runt i alla fall och undvika bara stirrade under lång tid. Ständigt kontrollera din backspegel och din gas mätare. Håll bara ögonen aktiva.
5.
Om du får sömnig, dra över på sidan av vägen och vila. Om säker, komma ut och sträcka eller gå lite. Hitta en säker plats att ta en snabb tupplur. Gå till en rastplats och tvätta ansiktet eller göra något jumping jacks. Poängen är att göra vad som är nödvändigt för att skaka om att sova bort.
6.
Drick en Red Bull. Om ditt hjärta eller hälsa tillåter det, dricka en energi dryck. Jag tycker att dessa är bra "pick-me-överdelar" och gillar Starbuck missbrukare, jag måste börja min morgon med en Red Bull.

tips och varningar


 • annat en förare kan göra för att undvika hypnotiska tillstånd är spela högt eller studsiga musik och flytta runt i din stol.


 • Relaterade artiklar


  Hur refinansiera bil lån med kredit problem
  tips för att hyra ett motorfordon
  hur man undervisar vinterkörning
  hur man fickparkera
  Hur hyr jag en Mustang?
  hur man undviker blinda fläckar under körning
  hur sluta använda motorbroms
  hur man smita älg under parningstid
  hur man hanterar en bil reporäntan
  hur man undviker tailgating