hur man fixar en platt för flickor, plus hur man inte ska skruva upp efter.

hur man fixar en platt för flickor, plus hur man inte ska skruva upp efter.

Om du har är inte särskilt bra på att laga saker och får punktering, plus att du inte kan minnas tillbaka till Driver's Ed, sedan läsa på

Du behöver:.
1 burk "Fix en platt" eller motsvarande.


1.
Om du får punktering är det mest troligt att du har ett litet hål i dina däck. Stort hål att leda till dramatiska blåsa outs och uppenbara tecken på att däcket är inte värt att spara. Om allt du har är en platt och inga synliga tecken dina däck är defekt, då sprayburkar som "Fix en platt" bör allt du behöver för att få hem och bestämma vad bensinstationen du använder för att fixa saker.
2.
Skaka burken med fixa en platt och gör dig redo. Oroa dig inte för att hitta hålet i dina däck. Fäst en lägenhet kommer att göra det. Ta av locket där du sätter luften i dina däck och sätt upp i ditt aerosol kan. Tryck dess munstycke sidled och titta på däcket blåsa.
3.
När däcket till vad som ser ut till 3 /4, sluta. Kontrollera trycket om du kan. Om inte, är det bättre köra på en låg däcket än en över luftfyllt däck som kan spricka. Nu när din däcket tillräckligt, chef hem eller till närmaste bensinstation eller däckreparation plats och få däcket fast.

tips och varningar


 • Om du väljer att köra på däcket "som är" och sedan tänka på följande. Tire tätningsmedel innehåller ett ämne som hittar och sälar några hål, men är inte avsedd att användas på lång sikt. Det finns så mycket av sealer att den kondenserar som vätska i däcket och kan kasta din bil ur balans, särskilt vid bilkörning i höga hastigheter.


 • Relaterade artiklar


  hur man får på M11
  hur att släppa kopplingen
  hur man undviker att somna vid ratten i en bil, när din kämpar för att hålla sig vaken.
  hur man köra till jobbet i rusningstid (55 och överleva)
  konsekvenserna av en bil återbördande
  hur man passera säkert på en tvåfilig väg
  hur man förhindrar en högre växel för räddningsinsatser
  hur man förhandla fram ett förtida uppsägning från en Auto Lease
  hur man hypermile och spara gas och pengar
  hur man får det bästa erbjudandet på ett biluthyrningsföretag