hur man använder expresstoll

hur man använder expresstoll

Om du kör igenom Denver eller andra områden i Colorado, är chansen att du kommer att behöva en EXpressToll transponder att ta dig igenom snabbt. Dessa är tillgängliga för alla som behöver köra på Denver tollways hjälp av en bil, lastbil, motorcykel, van eller RV. Den EXpressToll skulle också kunna arbeta bra för lastbilschaufförer och yrkesförare som passerar. Så här använder EXpressToll

Du behöver:.
Transponder
Bil.
Internet.
Dator.


1.
Skapa ett konto EXpressToll på deras hemsida (se Resurser nedan). Du måste skapa inloggningsuppgifter, inklusive ett användarnamn och lösenord du kan komma ihåg. Om du inte är aktiva på Internet, ring (888) 946-3470 för att skapa ett konto. Du kan också gå direkt till EXpressToll kontoret eller till ett antal olika butiker för att aktivera ditt konto. På detta sätt kommer du att ha din transponder omedelbart utan att vänta. Du behöver ett kreditkort för att köpa personligen. Du kan också faxa en begäran om att EXpressToll (303) 537-3404.
2.
Gå på Internet för att kontrollera ditt saldo och ladda din transponder. Var noga med din registreringsskylt siffror är korrekta för att undvika kränkningar (se Resurser nedan).
3.
Använd ditt EXpressToll konto och verifiera att det fungerar ordentligt. Gå till webbsidan eller ring information raden ovan för att se om vägtullar registrerar korrekt. Om inte, kontrollera transpondern positionering och vara säker på att du kör i rätt körfält. Om du har en extern transponder, kontrollera att den är ansluten till din stötfångare ordentligt. Var noga med framrutan är kompatibel med den typ av transponder du har. Om du får en massa brott, det är möjligt att du behöver en annan typ av transponder.
4.
Ladda ditt konto eller har den automatiskt ladda om från ett kreditkort när ditt saldo understiger ett visst belopp. Detta är särskilt viktigt om du använder avgiftsbelagda vägar ofta.
5.
Gå med i Facebook för programmet belöningar för att använda EXpressToll. Detta ger dig belöningar, inte bara rabatter, för att använda avgiftsbelagda vägar. Logga in på ditt konto för att se din aktuella belöning status.

tips och varningar


 • Ta hand om din transponder se till att det fungerar under en lång tid.
 • kolla på hemsidan för uppdateringar och mer information.
 • rapportera eventuella problem till EXpressToll omedelbart. Vänta inte för dessa brott för att lägga upp.


 • Relaterade artiklar


  hur man kör taktiskt
  Hur man överlever en Fender Bender
  hur man växlar på en manuell växellåda
  hur dra nytta pendla förvaltning
  hur man betalar en trafik biljett
  hur man förbereder för trafik skola
  hur man rapporterar en bilkapning
  hur man använder kopplingen på en manuell växellåda
  auto lån efter kapitel 11 konkurs lättnad
  hur man väljer bort en bil leasingavtal för en billigare bil att sänka kostnaderna