hur du skyddar dig när en bil går sönder

hur du skyddar dig när en bil går sönder

Komma strandsatta på vägen kan vara en riktigt skrämmande förslag. Vi läser all statistik och vet att det är bäst att undvika att vara ensam på den sida av vägen. Tyvärr är denna typ av sak inte ett alternativ. Är det bara en av de gånger du måste ta vissa risker som du inte vill ta? Inte precis-det finns faktiskt flera saker du kan göra för att se att ni är så smart och säker som möjligt

Du behöver:
Mobiltelefontäckning
. . Facklor eller säkerhet trianglar.
Ring polisen tecken.


1.
Håll köra bil om du inte är säker där du är. Om du är på en motorled eller gata, dra bilen så säkert som möjligt till sidan av vägen. Om du är på en bro eller i en tunnel och det finns ingen plats att dra över, fortsätta köra om du kan tills du kommer till en säkrare plats att stanna. Aldrig få ut ur bilen när trafiken kommer att sätta dig i fara. Även om du får punktering riskera en förstörd fälg eller hjul är fortfarande ett bättre val än möjligheten att bli påkörd av ett annat fordon.
2.
Stanna inne i bilen med låsta dörrar om du känner sig otrygga där du är. Om du är på en öde vägsträcka eller i ett skrämmande kvarter, inte hittar ut ur bilen. Ring för hjälp omedelbart. Om du är rädd, ring 911 och berätta att du är ensam och stack och mycket rädd och de kommer oftast att kunna sända bil till dig direkt.
3.
Använd din blinkers Om du fortfarande har användningen av ditt batteri. Om du bär facklor eller trianglar, kommer detta att hjälpa dig att synas lättare. Vänta tills du känner att det är tryggt och lägga ut dem. Knyt en vit flagga på din antenn och om du har eller kan göra en skylt för fönstret, satte en upp som säger "ringer polisen" i klar tryckbokstäver. Om du inte känner sig säkra, stanna kvar. Var försiktig om du har fastnat i kylan att inte köra ner batteriet, dock. Om du är riktigt kallt, kör värmaren femton minuter per timme bara i det fall man måste vara där över natten.
4.
Gå till hjälp. Om du är säker på att du är i gångavstånd hjälp och du vet att du kan gå dit på ett säkert sätt, och sedan gå. Håll dig borta från vägen och gå mot mötande trafik så att du kommer att bli lättare ses. Om någon slutar du kan tacka dem och säga att de är på väg åt fel håll. Så att du inte ser onådig men du kommer att agera på ett säkert sätt. Aldrig få till en bil med någon du inte känner. Om det inte är en polisbil eller annat utryckningsfordon som är trevligt nog för att stoppa -. . Som en brandkårens fordon, inte komma in i bilen
5
Kom ihåg vad som är viktig när man fastnar. Ingenting är värt att riskera din hälsa och säkerhet. Använd varje försiktighet möjligt att försäkra att du fortfarande är säker. Det är bättre att sätta sig en stund i en stoppad bil än att bli sårad eller dödad. Var medveten om din omgivning och ta hand.

Tips och varningar


 • bör säkerhetsavstånd kit i bilen hela tiden. Det ska innehålla nödraketer, en ficklampa, en nödsituation tecken, batteri startkablar eller en laddare och tillräckligt med pengar för en betal telefon (i mynt) eller en buss eller taxi om du bor där som skulle vara lämplig.
 • inte få ut av din bil i trafik eller på ett osäkert läge. Öppna inte din bil dörr eller rulla dina fönster mer än några inches ner för att prata med en främling.


 • Relaterade artiklar


  hur säkert återta en bil
  hur man kör en pinne skift
  hur du avslutar en bil hyresavtal i förtid: effektiva tips
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Idaho
  Kaliforniens lagstiftning om förtida uppsägning av ett Auto Lease
  hur man skriver ut räntan på ett billån
  hur man undviker hastighetsfällor med din mobiltelefon
  hur man hyra exotiska bilar
  alternativa egenfinansiering
  Hur refinansiera en bil lån med dåliga krediter