hur man vara säker på ett terrängfordon

hur man vara säker på ett terrängfordon

Terrängfordon (ATV) är populära bland såväl vuxna som barn. För att hålla en rolig erfarenhet för alla inblandade, ryttare måste lära sig och öva säkerhetsåtgärder. Med lämplig utbildning och förberedelse, kan du hålla ATV roligt och köra säkert
1
gå en säkerhetskurs innan du köpa eller använda en bandvagn. Många organisationer erbjuder kurser för barn, ungdomar och vuxna, så hitta ett lämpligt för din ryttare och ditt fordon, och stanna säkert därute.
2.
använda skyddsutrustning. En av de mest grundläggande och viktiga sätt att vara säker på en bandvagn är till för alla ryttare att bära hjälm, skyddsglasögon, armbåge och knäskydd och kläder lämpliga för terrängen.
3.

Följ ryttare riktlinjer för ATV. Det innebär att inte tillåta ryttare som är för unga eller för liten för att köra bil eller åka terrängfordon som inte är avsedda för dem. Det innebär också att inte rida tillsammans på ATV som är avsedda för endast en ryttare.
4.
Använd stigar och områden som är markerade för terrängfordon, och aldrig rida i områden som inte är specifikt avsedda för ATV. Håll dig själv och andra säkra genom att rida bara på ställen där ATV är säkra och väntat, och alltid följa reglerna för lederna.
5.
Uppsikt över sina barn och ungdomar på fyrhjulingar. För ryttare under 16 år, ska det alltid finnas en vuxen närvarande och fokuserad på övervakningen av användningen av ATV. Se till att unga och oerfarna ryttare är kapabla att hantera ATV innan du tillåter dem att rida ensam.

tips och varningar


 • Har aldrig använda eller övervaka användningen av en all-terräng fordon under påverkan av droger eller alkohol. Alla ämnen som försämrar dina reflexer och hotar dom dig och andra i kombination med en ATV.


 • Relaterade artiklar


  miljöbilspremie bidrag
  Hur man väljer ett leasingavtal fordon
  hur man kör en bil med automatisk växellåda
  hur man kör i Los Angeles
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Rhode Island
  hur häl tå downshift
  hur betala bil reparationer
  billeasing guide
  hur man snabbare utan att få en biljett
  Iowa återbördande lagar