hur man tillbaka en släpvagn

hur man tillbaka en släpvagn

Säkerhetskopiera en släpvagn är en färdighet som måste övas. Oavsett om det är en båt, husbil eller verktyg släpvagn, måste du ha viss erfarenhet för att backa upp den till en plats som du inte kan dra in. Trailern reagerar mycket annorlunda än en bil när man backar. På grund av den dragkrok, stängs släpvagn motsatsen till bilen när ratten vrids
1
Öva stödja en släpvagn på ett ställe där du inte kommer att skada något eller någon. Det bästa praxis för att lära sig tillbaka en släpvagn är att hitta en ledig parkeringsplats och anges några kottar orange trafik. Öva manövrera din släpvagn till parkeringsplatser från olika håll och olika vinklar. Du sill får snart en känsla för förfarandet.
2.
Line bilen och släpvagn upp framför en parkeringsplats med bil och släp parallellt med utrymme. Ease tillbaka bilen utan att vrida ratten mycket. Kom ihåg att vrida ratten kommer få till följd att vrida släpvagn i samma riktning när du svänger. Om du välter, försök inte att rätta till det genom att vrida tillbaka åt andra hållet, dra framåt tills släpet och bilen är rak igen. När du är i linje igen, nytt försök.
3.
Undvik skarpa svängar med tillkopplat släpfordon. Skarpa svängar kommer jack kniv släpet på dragkroken. Den bästa metoden för att stödja en släpvagn i något utrymme är att ta din tid, och inte göra snabba svängar. I denna situation, betalar tålamod bort.
4.
Använd din sidospeglar för att säkerställa att du centrera trailern i det tillgängliga utrymmet och för att hålla från att träffa något.

tips och varningar


 • Flera släpvagnar är lättare att manövrera än enstaka kärror. Du har större frihet med en släpvagn som har mer än en axel eftersom den inte tenderar att fällkniv på skumt så mycket. Ta din tid fortfarande är oerhört viktigt.


 • Relaterade artiklar


  hur man får ut av en Chevrolet bil leasingavtal
  Repo Man tips
  Hur köper jag bank övertagen bilar?
  hur man kör i en jordbävning
  hur man beräknar hyra priset för en GM Acadia
  Kentucky bil återbördande lagar
  hur man beräknar bil betalningar som grundar sig på en FICO poäng
  hur du får din bil lossna från snön
  hur man använder väntetider i trafiken
  hur man kör en pinne skift