hur man kör i Indonesien

hur man kör i Indonesien

Körning i utvecklingsländer som i Indonesien är som när man går självmord i vägen, särskilt för personer som kör enligt reglerna. Så varför inte foder viss information för Yous som planerar att åka och köra i Indonesien för att lära sig några knep och tips

Du behöver:.
Ett vapen för säkerhet


1.
Dina ögon är mycket avgörande när man kör, så håll din medvetenhet hög hela tiden. Bilar särskilt offentliga transporter (angkots på indonesiskt) tenderar att bromsa sin bil plötsligt i sidan (ibland i mitten), oavsett vem som står bakom dem och som de flesta bilar de har en tendens att klippa din körfält.
2.
Så detta leder till andra steget, vara aggressiv, du är inte i utvecklingslandet nu, så du kan inte spela med dina regler i ditt hemland. Du måste spela den indonesiska regel-vara aggressiv. När en bil försöker skära ett körfält, hindrar dem från att göra det aggressivt framåt. Nej det är inte att vara envis, det är en akt av uthållighet.
3.
Trafikstockningar är alltid överallt, och när du klipper köer och alltför tutande finns, vara lugn och förhindra att dina känslor från att vara i raseri. Tutande är en drivande kultur i Indonesien. Så du kan lika gärna tuta och slå tillbaka, om du blir honked på, inte komma ur bilen och börja sparka de andras rumpor. Annars kan du sluta göra det 50 gånger om dagen.

Tips och varningar


 • En tonade rutor rekommenderas att hålla ditt privatliv inne i bilen. Lokalbefolkningen tenderar att vara upptagen-bodying på andra människors liv. Detta ökar också möjligheten att du får rånade.
 • Kontrollera att du har en fladdermus i bilen eller någon form av vapen förvaras säkert i bilen där du kan nå den lätt.
 • Lås din bil hela tiden för att förhindra rån även på vägen.


 • Relaterade artiklar


  hur du skyddar dig när du kör
  hur man kan beräkna snabbare auto lån
  hur man köper en california Fastrak
  hyrbil föreskrifter jfr
  hur man får godkänt för en bil leasing
  hur man beräknar fordon betalningar
  hur man kör i Indonesien
  hur man förhandlar vid slutet av en automatisk hyresperioden
  hur man kör med kontaktlinser
  hur man får en motgång körkort