hur man hittar en adress vid körning

hur man hittar en adress vid körning

Det kan vara riktigt frustrerande att köra omkring och letar efter en adress. Om du inte har riktningar och kan inte ringa för att få dem, kan du gå vilse och då skulle du verkligen vara frustrerad. Det finns några saker du kan göra för att hitta en gäckande adress lite lättare
1
Ta reda på var Antalet systemet startar. Det kommer oftast börja downtown på en huvudgata, som Main Street. I allmänhet kommer gatan nummer och adresser ökning går i varje riktning, med början på de viktigaste vägskäl. Om du kan lista ut vilken väg siffrorna gå, kan du hitta en adress.
2.
Bestäm vilket sätt vägarna körs i din stad. Till exempel alla möjligheter kör på samma sätt, eller alla gator körs på samma sätt. Räkna ut vilka som löper öster och väster och vilka som går i nord och syd.
3.
Utveckla ett anagram för att hjälpa dig att komma ihåg vilka vägar springa vilket sätt. Till exempel, om vägar, platser, vägar och cykelbanor finns i samma riktning, överväga att använda de anagram för "April" som hjälper dig att komma ihåg. En annan vanlig är "STD" för gator, terrasser och hårddiskar.
4.
Reda på vilken sida av vägen olika nummer på. I vissa städer, till och med adresser, som "1918" är i väster och norr sidor av vägen. Odds, å andra sidan, skulle vara på den östra och södra sidan av vägen.
5.
Lägg alla dessa steg tillsammans. Linje med ovanstående exempel, om du försöker hitta 1918 Southeast 24: e plats, titta på andra gatuskyltar att räkna ut var du är. Om du ser att du kör på nordöstra 36. Avenue, vill du söderut tills du hittar sydöstra 19. Street, sväng västerut (går mot centrum, så att siffrorna minskning). Ta den vägen tills du kommer till Sydostasien 24: e plats, där man skulle vända vänster för att gå söderut till nummer 1918. Eftersom även nummer på västra sidan av vägen, huset du söker kommer att ligga på höger sida (eftersom du är på väg söderut).

Tips och varningar


 • Varje stad är olika, men de flesta använder ett rutsystem för sina vägar. Räkna ut hur din stad fungerar och tillämpa ovanstående principer. Om du kan sätta in dessa åtgärder tillsammans, kan du lätt hitta alla adresser i en stad med numrerade vägar medan du kör.


 • Relaterade artiklar


  hur man snabbare utan att få en biljett
  hur man kör en bil i omvänd
  grundläggande information om billeasing
  hur man kan sänka bilen betalning utan refinansiering
  hur man får bilen redo för vintern
  hur man undviker att betala för hyrbil försäkring
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i North Dakota
  hur man undviker tailgaters
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Oklahoma
  hur man talar med en polis om du får dras över