hur man handskas med en mindre bilolycka

hur man handskas med en mindre bilolycka

Det är att säga att "olyckor händer" och det gäller bilolyckor också. När du tar ansvar för drivande, tar du också uppgiften att veta hur man handskas med en mindre bilolycka. Det är bäst att förbereda dig för om (eller när) den tiden kan komma
en
Planera i förväg. Eftersom en olycka kan hända när som helst, med en "kit" för detta ändamål är perfekt. Din kit bör innehålla, bland annat din försäkring information, penna och papper, bloss väg, en kamera samt kontaktinformation i ditt område för säkerhet personal och tjänster bil, till exempel en bärgningsbil.
2.
Behåll lugnet. Efter en olycka, samla dig mentalt och lugna dig själv genom att ta djupa andetag innan man får ut av ditt fordon.
3.
Bestäm skador, om något. Se till att du oskadd innan du lämnar din bil. Eftersom skador kan presentera sig själva vid ett senare tillfälle efter olyckan, är det bäst att inte göra uttalanden om din allmänna hälsa. Fråga om de skador och hälsa av andra förare (er) inblandade i olyckan.
4.
Utvärdera scen och situation. Om du är på en trafikerad gata, se till att inrätta väg bloss i syfte att varna övrig trafik av en olycka. Gå runt scenen och visa fordon för att fastställa deras skador samt körbarhet.
5.
Dokument olyckan. Använd dina "kit" från steg 1, rita ett diagram över de platser på bilarna och göra anteckningar om väder, väglag och trafikflöde, vid tiden för olyckan. Ta bilder av de fordon som de framgår av olyckan, och sedan, om möjligt, flytta bort dem av de drivande vägbanan till en säker plats.
6.
Exchange dina kontaktuppgifter med den andra föraren, och få vittnen kontaktinformation.
7.
Gör ditt försäkringsbolag medvetna om olyckan i händelse av framtida fordringar mot er politik.

tips och varningar


 • Kontakta polisen om du känner dig osäker. Humöret kan blossa upp efter en olycka, även om en mindre. Om du någon gång du känner dig hotad, söka hjälp omedelbart.
 • aldrig erkänna fel att en olycka.
 • Eftersom varje stat har olika lagar om olyckor och när du måste kontakta polisen är det viktigt du blir förtrogen med vad ditt tillstånd kräver.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort is från en bil
  att spänna säkerhetsbältet
  hur man handskas med att vara tailgated
  hur man tar bil betalningar leasingavtal
  hur man får godkänt för en bil leasing
  pengar faktorer av Auto Lease
  hur man kan minska din betalning billån
  bil finansieringsalternativ
  hur man kan minska utsläppen bilbränsle
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Massachusetts