hur man håller en suv från rullande

hur man håller en suv från rullande

Vi har alla hört historier om hur farlig sport utility fordon. De är mer benägna att rulla över på vägen, krossa passagerare eftersom de inte har störtbågar och orsakar bensintanken exploderar. Men om säker körning råder, kan du förhindra att din SUV från att rulla över
1
Kör med försiktighet. Framför allt låg från gaspedalen och gå långsammare vid skarpa svängar. Antalet en poäng av risken för en SUV rullande vänder kraftigt i hög hastighet.
2.
Skaffa en SUV med elektronisk stabilitetskontroll. Fler tillverkare gör fordon av alla slag med den här funktionen. Stabiliteten kontroll hindrar fordonet från sladd eller glider samtidigt som du vrider hörn och håller den från att rulla.
3.
Tynga ned i fordonet. Eftersom SUV är topptyngda kan du bidra till att göra sin tyngdpunkt högre genom att placera vägt föremål på golvet. Tänk på, kan detta minska gas körsträcka dock.
4.
Bo på trottoaren, speciellt på en väg utan skyddsräcken på axeln. Stadsjeepar är utformade som terränggående fordon, men om du glida plötsligt på mjukare mark i hög hastighet, du destabilisera ditt fordon.
5.
Undvik att få en falsk känsla av säkerhet. Många SUV förare ta större risker på vägen, känslan att de är mycket säkrare i en större bil. Denna "Road Warrior" mentalitet kan leda till katastrof.

Tips och varningar


 • Var inte helt rädd av fordonet. Några av de "skräckhistorier" på nyheterna var överdrivna eller direkt fabricerade för manskap. Ingen SUV är en dödsfälla för att förare som använder sunt förnuft och spela säkert.


 • Relaterade artiklar


  hur man kör manuell växellåda / stickshift
  hur man tar en bil leasingavtal
  hur man hittar hastighetsfällor
  hur du kontaktar en tjänstebil reporäntan
  hur man undkommer en sjunkande bil
  hur man häver en sladd vid körning på is
  skuld till intäktsrelation & billeasing
  hur man beräknar en bils värdeminskning
  de bästa sätten att hyra bil i 2 månader
  Ford Fusion hybrid incitament