hur man gör trick på en rakkniv scooter

hur man gör trick på en rakkniv scooter

En rakkniv är en skoter-en tvåhjulig rida som rör sig framåt eller bakåt med ett tryck från ryttarens fot. Föraren står på däck och använder T-formade styret för att styra och hålla sig ombord. För nybörjare ryttaren, skotrar är mycket skoj i platta platser-parker, lekplatser, cykelvägar och trottoarer. När hon får kläm på saken, dock kan hon ha lite mer spänning än push-kust-push-kusten. Det är det tid att lära sig att göra trick på ett Razor (eller vad scooter hon råkar vara ridning). Läs vidare för att lära sig att göra trick på en Razor scooter

Du behöver:. .
En rakkniv eller liknande scooter
Nerv.
En hjälm, handledsskydd och knäskydd.
Plåster (tillval).


1.
Börja med en mycket enkel trick, Bunny Hop. Se till att dina fötter är ordentligt på din scooter däck och du är balanserad. Ge skotern en liten knuff så att den rullar i friläge långsamt. Nu, böj knäna och hoppa, inte riktigt högt, bara några inches. Samtidigt drar skoter upp med händerna så att däcket stannar på fötterna. Helst mark med båda fötterna på däck och Twp hjulen på marken. Det kan vara lite av en hård landning.
2.
Gör en wheelie. Du ser motorcykelstunt ryttare gör det hela tiden, drar sitt framhjul upp och rida på bakhjulet ensam. Scoot så långt bak på skotern som du kan. Starta utrullning långsamt. Nu flytta din vikt nedåt och bakåt medan du drar upp på din styret och höja upp framhjulet från marken. Detta är lite svårare på en skoter än på en cykel eller en motorcykel, det är lättare om du installerar wheelie bar på scootern.
3.
Försök med en mer avancerad typ av hopp. Öva ett par Bunny Humle och arbete på att göra en stabil landning. På din nästa pass, börja din Bunny Hop, och när du är luftburna, dra upp knäna ännu mer så att de inte vidrör däcket längre. Prova att ställa in däck ner först sedan landa fötterna på däck. Detta tar lite övning, och du förmodligen bör kunna förvänta ett vrak eller två.
4.
Få bra med dessa enkla knep, sedan göra dem större och bättre gör sprickor i luft, svinga med skoter runt innan du landar, du kan göra alla typer av galna tricks på en skoter.

tips och varningar


 • Använd säkerhetsutrustning, hjälm och handled kuddar, när du gör tricks.
 • Hitta en skatepark för dina avancerade stunts.
 • vet vad som kommer mot dig.


 • Relaterade artiklar


  hur man kör säkert genom en sladd
  hur man hyra en bil och spara pengar
  hur man kan utvidga en Auto Lease
  hur man kan undvika en skada bilolycka
  Hur lång tid efter att lämna in konkursansökan kan en person köpa bil?
  hur till göra min egen oljor & bil doft
  hur man håller husdjur ockuperade i bilen
  hur man får ut av en uppfart utan plöjer
  hur man vara säker på ett terrängfordon
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i New Jersey