hur man folie en biltjuv

hur man folie en biltjuv

Några av de enklaste sätten att folie bil tjuvar är uppenbara. Stäng fönstren när du parkerar, låsa dörren och ta nycklarna. Hemma, parkera bilen i ett låst garage. Dessa kommer att avskräcka casual stöld, men vad kan man göra för att motverka mer beslutsamma brottslingar? Nedan finns några förslag för att hålla din bil säker från tjuvar
1.
Park i väl upplysta områden eller deltagit i massor när det går.
2.
Park med dina hjul vände sig mot trottoaren för att göra din bil tufft att bogsera bort. Hjul ska också slås åt sidan på garageuppfarter och parkeringsplatser.
3.
Ställ din nödbroms vid parkering. Använda nödbromsen även gör bilen svårare att dra.
4.
Köp en avsmalnande knapp för varje bil dörren för att förhindra entré med en klädhängare.
5.
Inaktivera bilen när man lämnar den under en längre period. Ta bort elektronisk tändning säkring, spolkabeln eller distributör rotorn.
6.
tillbaka till din uppfart om du måste lämna bilen utanför garaget. Detta ger en tjuv utsättas för synen på grannarna när han går om sitt arbete. Det kommer att göra en bakhjulsdriven bil svårare att dra.
7.
Installera ett stöldskydd. Det finns en mängd olika typer av dessa tillgängliga i alla prisklasser. De inkluderar ratten lås, tändning-kill-enheter, bränsle-kill switchar, lås brädan att inaktivera gas eller bryta pedal, växelspaken lås, låsbultar, lås huva, bepansrade halsband för styrkolonner och, naturligtvis, ett komplett utbud av elektroniska säkerhetssystem med sensorer, larm och handikappande egenskaper.
8.
Installera en spårningsenhet. En GPS-enhet gör det möjligt för polisen att spåra din bil om en tjuv lyckas trots dina säkerhetsåtgärder.

Tips och varningar


 • Vissa tjuvar är smart nog att sätta en extra spolkabeln med dem. Som en extra försiktighetsåtgärd kan du ersätta din spolkabeln med ett brutet ett så tjuven inte kommer att veta varför bilen inte startar.


 • Relaterade artiklar


  hur man får rabatter på hyrbilar
  hur man blir en smart tonåring förare
  hur man tillbaka min bil till Ford
  hur man gör en extra bil betalning
  återtagande lagar i Arizona
  hur man skyddar med ett larm bil panik
  hur man betalar en trafik biljett
  hur man hittar en trafik skola
  försäkringskrav för leasing
  i-stan rörliga tips