hur man får bättre gas körsträcka från bilen

hur man får bättre gas körsträcka från bilen

Detta kommer att ge dig köra tips om hur man sparar pengar på gas pump

Du behöver:.
Bil


1
snabbare för att snabbt, plötsligt. . bromsning och snabbare kan äta upp en hel del mer gas. Den 1: a att komma ihåg är när du startar från en hållplats börja långsamt och lätta upp till önskad hastighet. När man kommer till ett rött ljus, stoppskylt eller vägtullen det är bättre att låta upp på gasen och försöka kust till ett stopp. Detta kommer att spara mycket pengar på gas. Driving aggressivt kan använda upp 33% mer gas på motorvägen och cirka 5% i staden. Köra med konstant hastighet, bo på hastighetsgränsen. Om på motorvägen använda din farthållare, det är det mest effektiva sättet att få den bästa bränsleekonomin från bilen.
2.
Alltid rätt lufttryck i däcken som anges på sidan av dina däck. Underinflated däck är inte bara farligt, men kan minska din bränsleförbrukning med upp till 25% och överdrivet däcken kan sänka din gas ekonomi också. Alltid hålla jämna steg med dina bilar underhåll. Har din motor trimmad åtminstone vart 2 år eller varje 24. 000 miles och hålla däcken balanserad och anpassad. Dra på bilen kan kosta dig pengar vid pumpen också. Sitt bästa för att köra med fönstren stängda för att minska luftmotståndet.
3.
Saker som pakethållare på taket av bilen kan orsaka dra också. Om det blir för varmt det är billigare att använda luftkonditioneringen och hålla fönster stängda för att skapa mindre luftmotstånd. Minska bilens vikt kan också hjälpa dig att spara pengar på gas genom att lämna onödiga saker ur stammen. På vintern tar bort is och snö från omkretsen på underredet på din bil. Jag hoppas att du finner dessa tips användbar och kommer att spara pengar vid pumpen.


Relaterade artiklar


hur du justerar rattens och sätets
fordon återtagande lagar i Arizona
hur man organiserar en åktur motorcykel välgörenhet
hur att kvalificera sig för bilfinansiering
hur man beror mindre på din bil
hur man använder skjuta, dra och skjut metod att förvandla en bil
hur man kör och talar i en mobiltelefon
hur man rapporterar en trafikolycka
hur man kan övervinna Road Rage
hur man kör en 5-växlad växellåda