hur man använder farthållaren på en Chevrolet lumen

hur man använder farthållaren på en Chevrolet lumen

En praktisk tillval på Chevrolet Lumina är farthållaren. Denna enhet gör att din bil för att bibehålla en inställd hastighet utan att upprätthålla trycket på gaspedalen. Detta kan hjälpa till med trötthet på långa resor. Det kan också bidra till att förebygga din hastighet av misstag kryper upp över hastighetsgränsen. Använda farthållaren kan ta lite övning, men när du väl fått kläm på det, är det svårt att köra utan
1. .
Accelerera fordonet tills du får önskad hastighet. Se till att du säkert kan hålla önskad hastighet. Leta reda på farthållaren på strömbrytaren i slutet av blinkers omkopplaren till vänster om ratten. Flytta omkopplaren i mitten "på" läge.
2.
Leta reda på farthållaren SET-knappen på slutet av blinkers omkopplaren. Tryck på knappen i och släpp den sedan. Ta bort foten från gaspedalen. Observera din hastighetsmätare för att säkerställa att farthållaren har anlitat vid önskad hastighet.
3.
Tryck på bromspedalen för att koppla ur farthållaren och sänka fordonets hastighet som trafikmönster diktera. När det är säkert att återuppta önskad hastighet flytta strömbrytaren till höger "R /A" och släpp. Farthållaren kommer att på nytt engagera och återlämna fordonet till den tidigare valda hastigheten.
4.
Tryck på gaspedalen för att öka din nuvarande hastighet till en högre önskad hastighet. Se till att du kan säkert hålla högre hastighet. Tryck på Set knappen och släpp för att åsidosätta tidigare valda hastigheten.
5.
Tryck på gasen för att tillfälligt öka farten i sådana fall som när du behöver skicka ett annat fordon. Ta foten från gaspedalen och bilen kommer att återvända till den tidigare valda hastigheten.
6.
Flytta farthållaren strömbrytaren sin längst till vänster "off" för att stänga av farthållare av. Detta kommer att radera den inställda hastigheten minnet av farthållaren.

Tips och varningar


 • farthållare kopplar när du bromsar.
 • Farthållaren fungerar inte vid hastigheter lägre än 25 miles per timme.
 • Dessa instruktioner är specifika för farthållaren på en 1996 Chevrolet Lumina Sedan. Drift på andra års modeller kan variera. När du är osäker, kolla din instruktionsbok.
 • Använd aldrig farthållaren i områden där du inte kan säkert hålla en jämn hastighet, under perioder av tung trafik, när väglaget är halt eller på kurviga vägar .


 • Relaterade artiklar


  bil-leasing
  hur man kan slå kameror i en korsning
  hur man får snabba auto lån efter konkurs
  hur du returnerar en hyrd Lexus
  Hur får man en ren bil titel i kansas
  hur du skyddar din bil med lightning
  hur man får på M4
  hur man vara tillräckligt förberedd för att köra på gas
  hur man använder kopplingen på en manuell växellåda
  hur man hanterar en nödsituation vägarna i Austin