hur man använder en ePass

hur man använder en ePass

Om du bor i Florida och resa motorvägar ofta men ogillar den tunga trafiken, kanske du vill köpa en ePass. Det sparar tid och bekymmer trafik på lång sikt, eftersom dessa vägar tenderar att vara ljusare på trafik på grund av vägtullar. En ePass är en liten transponder du köper som har din information om den. Du kan få rabatterade vägtullar över kontanter pris genom att köpa en ePass. Du kan läsa mer om hur du kommer igång och använda en ePass här

Du behöver:.
Kreditkort.
Fordonets registreringsnummer.
EPass transponder.
Registrerat fordon.


1.
Online för att de ePass webbplats som anges i denna artikel och registrera dig för att använda en ePass.
2.

Acceptera användaravtalet och fyll i formuläret fälten för ePass information, efter alla sex navigering flikarna längst upp på skärmen. Utveckla och skapa en unik konto med ett användarnamn och PIN-kod för att logga in. Du kan använda denna ePass av personliga eller affärsmässiga, men måste ange denna information när du registrerar dig. Klicka på Fortsätt när du är klar med dessa skärmar.
3.
Fyll i "Kontoinformation" formulär för din ePass med sökande och medsökande information så fullständigt som möjligt. Det är en bra idé att markera rutan för att få månatliga rapporterna så du vet att din transponder fungerar och betala din vägtullar.
4.
Fyll i "fordon information" form så fullständigt som möjligt. Du kan ha mer än ett registrerat fordon, men se registreringsskylten och tag information är korrekt för varje. Underlåtenhet att göra detta kan resultera i böter och obetalda avgifter. Du behöver också färgen, märke, år och modell av de bilar som kommer att använda ePass.
5.
Fyll i ditt kreditkort och betalningsinformation. Du kommer inte att kunna korrekt registrera din ePass utan denna information. Se till att du har lagt i ePass med tillräcklig summa för att betala vägtullar. Du kan lägga till den senare eller låta fylla från ditt kreditkort konto automatiskt om ditt konto sjunker under en angiven summa.
6.
Sök din skärm för bekräftelse och skriva ut denna information om du behöver det. Sedan vänta på din ePass att komma med posten och börja använda den.
7.
Kontrollera ePass konto regelbundet för att säkerställa vägtullar som skall registreras och dras om detta och kontot är tillräckliga medel.
8.
Kolla din e-post för tollway uppdateringar, information och annan information om ditt ePass konto. Dessa innehåller ofta långsiktiga nedläggningar, omläggningar av politiken och körfält information.
9.
Applicera din ePass till din backspegel på lämpligt ställe enligt diagrammet du får. Det bör ansikte åt rätt håll för att spela in vägtullar korrekt. Om du använder denna på ett annat fordon, måste du hålla transpondern på plats när du passerar vägtullarna körfält.
10.
Se till att du är i en ePass lane så din vägtull kan betalas med din transponder. Gå inte in i någon kassa köer. Gränderna är tydligt märkta för din bekvämlighet.

Tips och varningar


 • Håll ePass tillräcklig finansiering.


 • Relaterade artiklar


  hur man tar en bil leasingavtal i Kanada
  hur man räknar payoff auto lån
  vad det innebär att hyra en bil?
  Hur man monterar en färdig Vägassistanskåren för vintern
  billeasing guide
  Auto Lease vs köpa analys
  hur man leasa en bärgningsbil
  hur att kvalificera sig för bilfinansiering
  hur man förebygger Road Rage
  hur man kan beräkna snabbare auto lån