hur du använder din fot för att få bättre körsträcka än farthållare

hur du använder din fot för att få bättre körsträcka än farthållare

. Använda automatisk farthållare är endast ekonomiskt när man kör i slättbygden
1.
När du inte kör i slättbygden, en fördel med att använda farthållare är att få en kramp ben eller fot i en annan position medan du kör. Detta kan undvika att göra ett stopp och sträcka på benen.
2.
Öka din hastighet innan du kommer till nästa backe att klättra. Om du väntar tills du får bromsas av backen innan du accelererar, kan du behöva trycka på gaspedalen nästan till golvet för att öka din hastighet 5 miles per timme. (Bara en liten pressa gaspedalen kan öka din hastighet 5 till 10 miles per timme, om du gör det innan du klättra en kulle).
3.
Låta din hastighet till fluktuera, som håller på att nöja sig med att låta kullen få dig att köra en liten bit under hastighetsbegränsningen tills du får över kullen, du kan hitta ca 5 mer miles per gallon.

tips och varningar


 • vara bråttom, när du är backen klättring, kan kosta dig en hel del dollar på pumparna.
 • lastad stora lastbilschaufförer tvingas använda denna typ körning strategi eller de kan hamna klättra en kulle på låg växel i ca 5 miles per timme. Deras straff är mer uppenbart än din för att inte köra strategiskt.
 • Cruise reglage är konstruerade för att accelerera när de har fördröjts en kulle. Din beräknade miles per gallon som använder denna metod under klättring på kullen är förmodligen mellan 5 och 10 miles per gallon, särskilt om du har en laddad fordon med gods eller passagerare.


 • Relaterade artiklar


  hur Road Rage effektivt
  hur man gör flytande Vindrutespolare
  fallgropar av leasing bil
  hur man kan jämföra räntor billån
  hur man beror mindre på din bil
  hur man kan spara färska blommor
  auto lån efter kapitel 11 konkurs lättnad
  hur du sparar automatiskt från en auktion
  Hur man väljer en fyllechaffis
  hur man kan hoppa en motorcykel