Hur man överlever en Fender Bender

Hur man överlever en Fender Bender

Har du någonsin haft en bilolycka (mycket små), som fortfarande kan göra dig sjuk till din mage? Ingen bilolycka är trevlig. Här är några steg att följa för att göra din belastning av trauma lite ljusare

Du behöver:. .
En bra attityd
.
Körkort, försäkringsbevis, förarintyg.
.
En mobiltelefon.
.
en filt (i fall vädret är kallt).
.


1.
En bra attityd.
En av de mest hemska saker vi kan gå igenom är att ha en bilolycka, oavsett hur liten. Det kan verkligen vara tufft, särskilt när tjänstemannen beslutar att det är ditt fel. Även om det inte är ditt fel, det fortfarande kan vara ful, om den andra personen är på dåligt humör. Du måste överväga detta . . . . även om den personen är på dåligt humör, de är skakad, och känner precis som du gör, kanske värre. Gör ditt bästa för att hålla sig lugn.
2.
En mobiltelefon.
När du har samlat sig från chocken, ring 911 direkt. Skaffa en ordentlig titt på var du är och beskriv din omgivning så mycket du kan. Om det inte finns någon gatuadress visar, försöker komma ihåg namnet på en gata som är på samma väg, och hur många block du har kommit förbi den gatan, så du kan ge 911 föraren en bättre bild av var du är.

3.
Bo Off The Phone så mycket som möjligt.
När du har gett dem all information de behöver och du hängt upp, försök att stanna av telefonen. De kan ha ringa tillbaka till dig att be om mer riktningar. Detta är det svåra, eftersom det vid denna tid kan du vill ringa en kompis eller någon att prata med, men måste du stanna av telefonen tills polisen anländer (om möjligt).
4.
vara lugn.
Ut ur bilen för att fråga om den andra personen är okej, och berätta att du har ringt till polisen och de bör anländer snart. Kolla in deras humör. Försök att vara så lugn som du kan. Ibland är det frestande att säga något som inte är så trevligt, men försök att behålla lugnet och inte säga något som du kommer att ångra. Situationen är svårt nog på dig och den andra föraren som det är.
5.
Berätta polismannen Allt du kan komma ihåg.
Om denna person är mycket svårt, gå bort från dem lugnt och vänta tills polisen anländer. Försök att komma ihåg varje uns av information som du kan uppbåda, så du kan ge denna information till polis. När polis kommer och han frågar dig vad som hände, försöka förklara vad som hände så smidigt som man kan utan att bli nervös (detta är svårt att göra). Det svåraste med att denna situation är om polisen sidorna med den andra föraren och säger att du är på fel. Även då måste du ge din berättelse lugnt. Försök att hålla masken (det är väldigt svårt, jag vet!), Och försöka att inte vara oförskämd eller elak. Varje bilolycka kan vara mycket olika. Säg till dig själv att denna händelse kommer att vara över med snart och att du inte behöver se föraren eller polismannen igen efter tar han sin rapport.
6.
Intala dig, "Det Kunde ha varit värre. "
När polis och den andra föraren ledighet, sakta gå till din destination. Ta din tid. Den viktigaste lärdom som alla i en bil vrak är . . . . . I framtiden, ta din tid. Om du är sen till ett möte, kommer att köra fort dig inte någon tidigare. Säg till dig själv att åtminstone du har bil och åtminstone du kan fortfarande köra. Det finns vissa människor som inte kan köra alls. Var tacksam att ingen kom till skada och du var i en Fender Bender. Det kunde ha varit mycket värre.
7.
Tipsa en god vän.
Ring upp en vän i nöd och berätta för dem vad som hände att lindra stress. Hyr en dum film. Säg till dig själv att du är en bra förare, och att sånt här kan hända vem som helst, även de bästa av förarna. Ge dig själv en kram! Håll ut, och tack så mycket för läsning.

Tips och varningar


 • Säg till dig själv, kan det hända vem som helst.
 • När du ser på nyheterna nästa dag, märker alla andra trafikolyckor. Vissa är dödliga. Återigen kan detta hända vem som helst.
 • umgås med någon som kan lyfta din sprit om möjligt.
 • Om du vill försöka hjälpa till någon annan som har problem mycket värre än din.
 • Även detta skall passera. Nästa månad (kanske nästa vecka) kommer du att glömma allt om det, eller det kommer inte oroa dig så mycket.
 • Se en ögonläkare om du förväntar dig att du har svårt att se.
 • Gå hastighetsgränsen. Följ alltid den andra föraren eller din omgivning trafik.
 • Undvik Road Rage situationer . . . om någon kör bryskt bredvid dig eller framför dig, låt sedan gå sin väg, och försöka sträcka din bil bort från sitt fordon.
 • Om du är i en Road Rage situation, försök att säga så lite som möjligt. Du vet aldrig vem som har ett vapen, eller som kan försöka skada dig.
 • Denna artikel är endast för fender benders eller mycket mindre olyckor bil. Kom ihåg att alla olyckor är helt olika. Försök att inte vara kritisk mot sig själv efter en olycka (om det var ditt fel). I vissa trafikolycka fall kan det vara både förare vid fel, men det är upp till snuten att avgöra. Om polisen beslutar att du är en fel, borsta av sig, älska dig själv, och kör säkert i framtiden. Tack så mycket!


 • Relaterade artiklar


  hur man hanterar en nödsituation vägarna i Austin
  hur man köper en nödsituation ficklampa
  hur man beräknar en bil leasing
  Hur refinansiera en bil lån med dåliga krediter
  hur du tar bort is från en bil
  hur man undviker att träffa en älg
  hur man uppskatta bil betalning
  återtagande lagar i Arizona
  Hur avslutar jag en Toyota hyra på grund av döden?
  hur betala bil reparationer