Hur man använder en aaa medlemskap

Hur man använder en aaa medlemskap

Din AAA medlemskap är ett värdefullt verktyg för att täcka alla förare i ditt hem. Oavsett om du har en ny eller äldre bil kan du använda ett AAA-medlemskap för mer än bara bogsering, gas-och låssmed. Om du följer dessa tips kan du återfå ditt medlemskap investering i ett par månader eller mindre

Du behöver:. .
AAA medlemskap


1
Show. ett AAA medlemskort när du får din bil service utföras. Många auto mekanik i ditt område kommer att erbjuda rabatter och även en service garanti av något slag. Detta kan för byte av olja, större reparationer och allt däremellan.
2.
Spara pengar när du äter ute, så många restauranger att delta i AAA rabatt dining-programmet. Detta är för sitta ner lokaler, som snabbmatsrestauranger inte deltar så mycket. Dessa anläggningar kommer ofta visa en AAA logotyp i ett fönster.
3.
Visa ditt AAA-kortet på någon attraktion du går till exempel ett museum, akvarium, tivoli, turistattraktion eller liknande mötesplats. Du vet aldrig när du kommer att få en rabatt på din entré. Dessa rabatter är per familjemedlem, så man kan spara en hel del pengar.
4.
AAA-medlemskap kommer att spara på de flesta hotellövernattningar om de är medlemmar. Ring hotell eller resort i förväg och fråga om de erbjuder AAA rabatter. Om du går online, ser du ofta AAA-logotypen visas om de är ett deltagande hotell. Du kan spara 10 procent eller mer utanför rack rate bara genom att visa ditt kort när du registrerar dig på hotellet.
5.
Beställ en TripTik eller böcker turné online, via telefon eller personligen . Dessa kan för hela landet eller i världen. De kommer antingen att förbereda dem medan du väntar eller posta dem till dig efter att du beställer dem och de kan vara mer än ett område. I TripTik innehåller en markerad karta i en anteckningsbok med byggarbetsplatser stampat på den för att spara tid. Du kan även beställa område kartor. Turen böcker hjälper dig att lära dig vilka attraktioner i området och peka på vad du skulle vilja se. De betonar också eventuella rabatter sevärdhet i området nämns tidigare i artikeln och låta dig veta hur länge ett besök kommer att ta.
6.
Gå online för att se senaste rabatt och reseinformation tillgängliga för dig. Detta är gratis och uppdateras ofta. Det är bra att veta när du kan visa dina AAA-kort och spara. Detta kommer också att hjälpa till att planera semester, underhållning och äta ute.
7.
Får rabatt på ditt hem, liv, hälsa eller auto försäkring när du registrerar dig via AAA. Det finns flera försäkringsbolag kontor spridda över hela flera orter. Du kan också ringa dem för att ta reda på var närmaste kontor är och vad de erbjuder. AAA kommer också att skicka dig specialerbjudanden om du registrerar dig för deras nyhetsbrev eller är på post sändlista.
8.
Använda din mobiltelefon och ringa upp numret på baksidan av ditt kort för akut vägservice inom USA. Tänk på de flesta drev innehålla upp till fem miles något efter att du är ansvarig för att betala bärgningsbil föraren direkt, eller uppgradera till nästa nivå av medlemskap. Försök att se vilka garage är de närmaste eller vad är det kortaste avståndet för att komma till din favorit mekaniker. Du kan också ringa för lås hjälp och om du är ute på gas eller har problem med att starta.

Tips och varningar


 • Spara på ditt medlemskap genom att automatiskt förnya en kreditkort och lägga till en annan familjemedlem.
 • Du kan få rabatt filmen passerar genom AAA.
 • dåliga väderförhållanden, kan du vänta flera timmar för att få en bogsera. Var beredd på detta.
 • Se till att du vet vilka typer av fordon, är auto tjänster som omfattas på din nivå av AAA service och avstånd för bogsering som inkluderade.


 • Relaterade artiklar


  leasing kontra köpa fordon
  hur man gör en långsam förare drar över
  hur du delar vägen med företagets utrustning
  hur man kör över ett bergspass
  hur du får ett körkort i Texas
  hur man byter en körsträcka plan på en ny Auto Lease
  hur man kör som Tony Stewart
  hur man kör hövligt
  hur man byter en glödlampa trafikljus
  hur man kör en turbo diesel med manuell växellåda effektivt