sig att köra för att spara gas

sig att köra för att spara gas

Gas är mer värdefull vardag. Bilar som använder mindre gas eller ingen gas vid horisonten. Men de är inte här i dag. Även om vi inte kan ha bilar i dag som använder mindre gas, kan vi få förare som använder mindre gas. Lär dig att vara en av dem och spara en bunt på pumpen
1.
Håll dig Däcken på rätt tryck och använda rätt vikt olja. Detta kommer att hjälpa till med din miles per gallon.
2.
Kör att spara gas . . . . accelerera försiktigt. Använd bara så mycket gas som behövs för att göra bilen går. De flesta av oss att trycka på gasen och ge motorn mer gas än den behöver . . . Detta är en stor slöseri med gas.
3.
Kom ihåg att du slösar bort gas varje gång du trycker på bromspedalen. Förutse behovet av att bromsa och starta utrullning i förväg. Med den tid du måste sluta . . . . du kommer att ha sparat mycket gas.
4.
Sakta ner. Kör på 55 mph. och använda så mycket som 15% mindre gas. Tyvärr . . . men det är sant. Plan för att lämna lite tidigt och kryssning sakta till din destination.
5.
Håll ett öga på din varvräknare . . . Den talar om hur många varv per minut din motorn är . . . och ju högre varvtal . . . det mer gas du använder. Genom att titta på din varvräknare kan du hitta sweet spots för din bil . . . . det område där du använda mindre gas . . . . ibland en hastighet ökning på bara 1 kilometer per timme kommer att öka din rpm och din gas-användning 500 rpm . . . .

6.
använda dessa metoder tills de blir vana och du kommer att spara så mycket som 15% av din gas. Och i dagens priser . . . som verkligen kommer att lägga upp.


Relaterade artiklar


hur man undviker trafik biljetter
hur man beräknar hyra priset för en GM Acadia
hur man kan undvika misstag bilfinansiering
Hur refinansiera en hyrd bil
hur man kan låta någon överta bil betalningar
hur man leasa en bil i Houston
hur man rapporterar en bil återtar varan i Florida
hur man ska finansiera Land Rovers
Hur får man en ren bil titel i kansas
hur du skyddar ditt suv från stöld