hur stor en hjälm

hur stor en hjälm

Motorcyklar är inte bara spännande att rida, men också mycket farligt att hantera. Därför är det viktigt att du köper en hjälm när lära sig att motorcykeln. Storlekssortering en motorcykel är mycket enkelt. Det kommer inte ta dig väldigt lång tid att göra och det kommer oundvikligen att rädda ditt liv när du köper en hjälm. Läs vidare för att lära sig att storleken en motorcykel hjälm
1.
Ta ett måttband och lägg den runt huvudet, en cm ovanför ögonbrynen och strax över öronen så att du kan få den största mätning av huvudet. Mäta det ett par gånger så du kan få en genomsnittlig och konsekvent storlek för huvudet. Du kan mäta i inches eller centimeter.
2.
Titta på en mätningen diagrammet för att se var inches av huvudet korrelerar med mössan storlek hjälm. Välj den hjälm storlek som passar med din mätning och sedan att leta efter följande tecken: Den hjälm känns för hårt på huvudet. Ditt huvud rör inte upp på din hjälm. Du kan inte dra hjälmen ner helt över öronen. Det är smärtsamt på något sätt. Om något av ovanstående gäller, fråga efter nästa storlek större.
3.
Fråga mäklare för att hjälpa till att mäta huvudet för dig så att du kan få den bäst anpassade hjälm för huvudet Om du är osäker på dina mått eller inte äger ett måttband. Var inte rädd att prova på olika stilar av hjälmar eftersom olika namn märken kan passa huvudet på olika sätt. Den säljare hjälper dig att identifiera den bästa storleken för huvudet så att hjälmen sitter bekvämt på huvudet.


Relaterade artiklar


hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i New Mexico
att bli av med en bil du inte har råd
hur du ställer luftbromsar
hur man kan undvika problem när du kör en manuell växellåda
är det en bra idé att refinansiera en bil lån?
Hur får man en Pennsylvania e-zpass
hur man håller husdjur ockuperade i bilen
hur man kan öka produktiviteten under resan
hur man förlorar en körkortstillstånd
Hur du tar körlektioner