hur rida en skoter

hur rida en skoter

Rider på en skoter har aldrig varit mer populärt sätt att resa. På grund av höga priser på naturgas människor över hela världen vänder sig till den fantastiska miles per gallon erbjuds via skotrar. Dock kan dessa kompakta maskiner vara otroligt svårt att rida för nykomlingar

sig att rida en scooter

.
1.
Öva din balans på en skoter. Det bästa sättet att utveckla balansera på ett tvåhjuligt fordon är att lära sig cykla. Om det har gått lång tid sedan du har åkt en, ta upp det igen. Det är sant att du aldrig glömmer hur man cykla, men du kommer att rostig. Ge ditt saldo ett träningspass så att du inte krascha din nya dyra scooter.
2.
Lär dig att flytta. I motsats till en bil, skift en scooter helt annorlunda. Många har pedal skift som du måste sparka ner eller dra sig upp, medan andra har reglage på styret. Lär dig hur din arbete och praktik på det.
3.
Vet att den vändradie för en skoter är mycket vasst. Detta innebär att din skoter kommer att vara känsliga för minsta rörelser på styret. Detta hjälper till att hålla dig från att flytta din kroppsvikt runt för mycket, men tar tag att vänja sig för första gången ryttare.
4.
Bli bekant med din skoter hastighet. Medan din scooter kanske kan göra 60 miles i timmen, betyder inte att du bör gå att snabbt direkt. Vänj dig vid att rida och vända på 10 miles i timmen och sakta öka din hastighet, lärande nyanser av maskinen vid varje.
5.
Använd defensiv körning tekniker när du är på väg. Scooter ridning är farligt eftersom du är praktiskt taget osynliga för bilisterna. Du har inte den rytande motor som motorcyklister har att varna andra för att din sårbarhet. Detta innebär att du måste ständigt vara medvetna om bilar som byter in din bana och dra ut framför dig.


Relaterade artiklar


Nebraska State krav för auto återbördande
att spänna säkerhetsbältet
kan en refinansiera ett lån bil hyra?
hur man avgör en inteckning betalning med ett online Lånekalkyl
vad göra när en bank förlorar äganderätten till ett fordon
hur man kör i Los Angeles
hur man får ut av en uppfart utan plöjer
hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i West Virginia
hur hyra en bil & carseats
hur man kan beräkna månatliga bil betalningar, med en nominell årsränta