hur rida en Superbike

hur rida en Superbike

Superbike är kraftfulla motorcyklar som är bra för nöje och racing. Dessa super sport cyklar har ett motor som är större än den typiska motorcykel. Dessutom kan de stödja upp till 480 pounds. Även om de är roliga att köra, Superbike är farliga. Därför är det viktigt att följa några säkerhetsregler
1.
Behåll gasreglage. Gasreglage motorn och Superbike snabbhet. Vissa förare release av misstag på gasen för snabbt. Detta är farligt eftersom du kan tappa kontrollen. Istället gradvis släppa på gasen och behålla kontrollen över cykeln.
2.
Håll ett avslappnat grepp om styret. Superbike inte kräver ett kraftigt grepp. I själva verket ger ett avslappnat grepp du bättre kontroll över cykeln. Men det är viktigt att strama åt greppet innan inbromsning.
3.
Köra i rätt växel. Rider på en Superbike är inte lätt. För denna fråga, flera körskolor erbjuder Superbike utbildning. För en mjuk gång, måste du hålla rätt växel. Vissa förare förändras alltför tidigt eller alltför tidigt.
4.
Bo målad av vita linjer. Våta eller isiga vägar nuvarande farliga körförhållanden, och oddsen råka ut för olyckor ökar när man kör Superbike. För att minimera risken, försök att hålla sig borta från de vita linjerna motorvägen. Dessa ytor är hala när de är våta och cykeln kan sladda av vägen.
5.
Sänk hastigheten innan du slår en kurva. Att behålla kontrollen i en kurva eller skarp sväng, gradvis minska din hastighet och grepp om styret.
6.
Använd varma kläder. Om man kör Superbike på vintern, se till att packa på lager. Använd handskar och stövlar för att hålla händer och fötter varma. Kalla temperaturer kan bromsa kroppens reflexer.


Relaterade artiklar


hur du kontaktar en tjänstebil reporäntan
hur man gör en högersväng
hur man kan bryta ett avtal Auto Lease
hur man gör extra betalningar mot ett billån
hur man använder en radar detektor
hur man kör runt cyklar i regn
hur man beräknar hyresvärdet
hur du returnerar en leasad Toyota Sienna
hur man får godkänt för en bil leasing
hur man kör en bakhjulsdriven i snö