hur man organiserar en motorcykel

hur man organiserar en motorcykel

Motorcykel rider kan vara en rolig och avkopplande sätt att tillbringa dagen med vänner och familj. Rider i en grupp kan vara ett riktigt äventyr. Vare sig du planerar en tur till en liten grupp av vänner eller en större grupp som en del av en organisation eller välgörenhet, en enkel lite planering kommer att försäkra dig en underbar, trygg rida

Du behöver:.
Maps
En dator (för utskrifter).


1.
Kontakta alla dina vänner som kör motorcykel och valde ett datum och tid för skjutsen. När du hittar ett datum som passar alla du kan börja på resten av planerna.
2.
Välj en startpunkt för att träffas på att alla är bekanta med. Du vill inte att någon förlorat redan från början. Bestäm en rutt du vill rida, skriva ner utgångspunkterna och hållplatser. Det är bäst att få åka tillbaka i en cirkel, så att folk är tillbaka i välbekanta territorium när ritten slutar.
3.
Gå rida denna rutt i förväg av de planerade rida. Anteckna bensinstationer längs vägen, och planera vilka du kommer att stanna vid för att fylla-ups och raster toalett. Observera alla attraktioner som någon kanske vill stanna på. Välj en restaurang som är ungefär halvvägs under träningen. Prata med restaurangchef och låt dem veta hur många kommer att stanna i att äta, så att de kan tillagas.
4.
Skriva alla dessa planer upp på datorn och skriv ut ut så många exemplar som du behöver för att ge till varje ryttare. Folk gillar att ha en uppfattning om var de är på väg och vad som kommer att hända. Någon kan ha att ansluta sig rida sent, och de kommer att veta hur man hittar dig.
5.
Kom tidigt på dagen för färden. Samla alla tillsammans och gå igenom schemat för planerna. Också gå över några säkerhet frågor om ridning i en grupp, som att åka i successivt ställning och tillåta någon att passera varandra. Håll alltid motorcykel bakom dig i dina speglar.
6.
Utse någon som ska ha ansvar för motorcykel och den sista motorcykeln. Alla vistelser annat mellan dessa motorcyklar. Så att du vet alla är fortfarande med dig. Om någon har att lämna gruppen, se till att de har berättat för de främre eller bakre motorcyklist att de lämnar rida tidigt. Följ alla säkerhets-och trafikregler och ha en rolig säker resa.


Relaterade artiklar


hur man ska finansiera en bil med online godkännande
hur hyra en bil & carseats
det bästa sättet att minska min månatliga bil betalning
hur man beräknar en bil betalning med extra inbetalningar
hur man kör en bakhjulsdriven i snö
hur man kan utvidga en Auto Lease
Hur refinansiera din bil med Ford Credit
hur man kör runt cyklar i regn
hur man avbryta en Auto Lease
hur man kör taktiskt