hur man organiserar en åktur motorcykel välgörenhet

hur man organiserar en åktur motorcykel välgörenhet

Organisera en motorcykel välgörenhet rida kräver en del hårt arbete och mycket tid att få allt organiserat och sponsor ark skickas runt. Motorcyklister deltar regelbundet i många välgörenhet rider hela landet. Vissa välgörenhet rider är för en specifik organisation och vissa är för personer som kan ha cancer eller annan hälsofrågor och behöver hjälp. Förmånen rider och rider välgörenhet är allt gjort på samma sätt. Det är viktigt att ha så många motorcyklar deltar som möjligt

Du behöver:.
Sponsor ark.
Välgörenhet.
Motorcyklister.
Särskilda rutt med hållplatser.


1.
Planera välgörenhet rida minst tre till sex månader i förväg. Vissa arrangörer kommer att vilja börja planera ett år i förväg om motorcyklar välgörenhet rida är att bli en stor händelse. Detta möjliggör tillräckligt reklamtid och planering. Bestäm hur händelsen kommer att skaffa pengar. Det vanligaste sättet är med löfte ark för så mycket pengar per mil red. Plan partiet efter ritten. Detta är vanligtvis öppen för allmänheten. Det kan vara en barnunge yngel och underhållning.
2.
Ställa in kursen på motorcykeln välgörenhet rida. Karta kursen ut så att varje ryttare får en kartan för att följa med utvalda hållplatser också. Varje stopp kommer att kräva att att skriva ett blad som säger att ryttaren var där. De flesta motorcykel välgörenhet rider skicka folk till krogar eller andra ställen eller anläggningar dricka.
3.
Skriv upp pant ark för alla aktörer på motorcykel välgörenhet rida. Dessa bör ges ut till deltagarna på minst två månader i förväg. Detta ger alla tillräckligt med tid för att få löften. Löftet ark behöver ha en plats för namn, telefonnummer, adress och belopp av pant per mil eller en donation betalning.
4.
Schemalägg en mötesplats som är stor nog att rymma alla cykeln ryttare. Detta blir start-och slutpunkt i välgörenhet rida. Det är där du kommer att ha drycker, mat och underhållning för ryttare som rider. Detta bidrar till att öka mer pengar, särskilt om allmänheten deltar.
5.
Ge varje ryttare en karta och skicka honom på vägen vid den angivna tiden. Som tur närmar sig slutet, har tillräckligt många människor tenderar att kontrollen i punkt så att varje ryttare kan redovisas och undertecknande lakan kan kontrolleras.
6.
Flesta ryttare kommer att få de pengar som samlas in innan handen, men det kan finnas vissa betalningar som ska samlas in via post. Skicka ut fakturor för sina fordringar i pengar. Detta görs genom att ta gånger löfte belopp som miles red.

Tips och varningar


 • Se till att kursen är lätt att navigera och natursköna.
 • kursen minst femtio miles.
 • Se till att hålla korrekta register och lämna in alla vinster till välgörenhet.


 • Relaterade artiklar


  hur man hittar en trafik skola
  Vad gör jag med mina registreringsskyltar efter att jag tur i min hyrda bil?
  hur man gör ett återtagande volontär bil
  Hur konvertera en faktor ränta till en räntesats
  hur man förhandlar ett biluthyrningsföretag
  Hur lång tid efter att lämna in konkursansökan kan en person köpa bil?
  hur man förhandla fram ett förtida uppsägning från en Auto Lease
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Tennessee
  hur man håller husdjur ockuperade i bilen
  tips för att hyra ett motorfordon