hur man kör som Danica Patrick

hur man kör som Danica Patrick

Danica Patrick föddes den 25 mars 1982 i Beloit, Wisconsin men uppvuxen i Roscoe, Illinois. År 2005 utsågs hon Rookie of the Year i Indianapolis 500 och IndyCar Series säsongen. I maj året därpå publicerade hon sin självbiografi, "Danica. Crossing the Line" Hon blev också den första kvinnan att vinna 2008 Indy Japan 300. Du kan köra som Danica med lite know-how
1.
Starta tidigt. Patrick började go-kart vid 10 års ålder och så snart hon gått med i World Karting Association (WKA), att vinna inom två år WKA Grand National Championship i Yamaha Sportsman klassen tillsammans med ytterligare karting titlar under 1995 och 1996. Under sin sista säsong i WKA 1997, vann hon Grand National Championship i både Yamaha Lite och HPV klasser. Vid 16 gick Danica till England för att fortsätta sin karriär i bilspel.
2.
Stay fastställas. Patrick, smällde samt med andra förare, har som andra bilar. Men fortfarande hon stannar fokuserad och håller henne på uppgiften-att vinna loppet
3
ner i vikt. . . Trots att det inte har faktiskt bevisade om Patrick's vikt som faktiskt spelar en viktig roll i hennes racing, den 5 fot 2 inches, 100-pound racer, i teorin, kan ha ett övertag. Även om det inte är användbart i racing kan du landa omslaget till "Sports Illustrated".
4.
Aldrig säger nej. Patrick fick höra många gånger att hon inte kan lyckas i racing, en bransch som domineras av män. Vägrar att backa, höll hon på att gå, slog i järnet och aldrig titta i hennes bak för att se vem hon kvar i dammet.


Relaterade artiklar


hur man får en Ohio körkort som en ny hemvist
hur lugn som en bil passagerare
hur de kan förmedla en förares test
hur man kör säkert på vägen
hur man byter ett bildäck
hur man får en motgång körkort
hur man köper en virginia smart etikett
Vad händer när du frivilligt repa en bil?
rensar en kvarstad på ett GMAC auto lån
hur man återtar en bil lagligt och korrekt