hur man kan anpassa motorcykel speglar

hur man kan anpassa motorcykel speglar

Säkerhet är verkligen viktigast när det gäller din motorcykel justeringar och dina speglar är en av dina primära säkerhetsfunktioner. Fast det är en otroligt enkel process kommer många cyklister justera felaktigt sina speglar, vilket kan öka risken för en olycka. Lära sig att anpassa speglar korrekt kommer inte bara ge dig en bättre, säkrare rida, men det kommer att ge dina nära och kära lite sinnesro samt
1.
Undersök din motorcykel är speglar. Många tillverkare, såsom Harley-Davidson, ger speglar som är mer attraktiva än nytta, och endast uppfyller minimikraven. Leta efter stora, rektangulära speglar eller tear-droppformad de som är vanliga på Yamahas. Om dina speglar inte passar denna beskrivning så kan du enkelt installera eftermarknaden modeller.
2.
Montera din motorcykel och balansera det med cykelställ upp som om du var på gatan.
3.
Sitt bekvämt på cykeln och blunda, låta kroppen att anpassa sig till de mest bekväm körställning.
4.
Placera händerna på styret och låter dem vila löst där det är naturligt för armarna.
5.
Öppna ögonen.
6.
Nå upp med höger hand, hålla kroppen i körställningen du hittar med ögonen slutna.
7.
Justera det högra spegeln så att du kan se körfält bredvid dig och något bakom dig. Detta gör att du kan se bilar du passerar lika bra som någon tailgating eller slå ned på dig vid ett stoppljus.
8.
Placera din högra hand tillbaka och koppla av.

9.
når upp med vänster hand, hålla fortfarande kroppen i rätt körställning.
10.
Justera vänster spegel så att du kan se körfält till vänster. Du vill se till att detta speglar främst är ute i det vänstra körfältet eftersom detta kommer att vara där andra kommer att passera dig. Detta kommer även att låta dig se om du har en tydlig väg utan vrider på huvudet, vilket är särskilt viktigt i en plötslig hinder i vägen framför dig.

tips och varningar


 • Kontrollera dina speglar varje gång du monterar din motorcykel, även om du bara har dykt in i butiken i två minuter. Motorcykel speglar är lätt att stöta, och din hållning kommer naturligtvis att justera beroende på tid på dygnet, ditt humör och hur länge du har ridit. Det är mycket lättare och säkrare att justera cykel speglar på parkeringen än det är att justera medan du cyklar, så ta för vana och det kan rädda ditt liv.


 • Relaterade artiklar


  återtagande lagar i Arizona
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Texas
  hur man kan stoppa en bil leasingavtal
  Du kan ha mer än ett lån bil titel?
  hur man kan sänka din månatliga betalningar på leasad bil
  hur man ska finansiera en bil med dåliga krediter i San Diego
  hur man kör på snö och is
  hur man kör baklänges
  hur man startar en bil i kallt väder
  hur man handlar dålig kredit bil lån