hur man hanterar en bil som en professionell förare

hur man hanterar en bil som en professionell förare

Känner du att du tar ditt liv i dina händer på din dagliga pendla? Och det är med dig bara kör din bil två gånger om dagen. Tänk vad det måste kännas att köra för en levande, i bilen hela dagen varje dag som en taxichaufför, leverans person, eller trucker. Hur göra dessa yrkesförare det genom sina dagar i ett stycke? Här är några tips och tricks som hjälper dig också, köra som ett proffs
1.
Vet när du ska ta det lugnt. Konstruktion, tung trafik, dåligt väder, fotgängare aktivitet-allt detta är tecken på att du behöver ta det lugnt, eftersom behöva bromsa plötsligt tenderar att kasta bilen ur balans och kan få dig att tappa kontrollen. Om du tror att det finns någon chans att du kan behöva bromsa i en hast, se till att ni är beredda att göra det.
2.
Håll ditt sinne på vägen. Körning är allvarliga saker-liv eller död, till och med. Bli inte distraherad av samtal eller lyssnar på radio eller ens din egen tankegång-istället plan för vad du ska göra i händelse av att den cyklist framför dig faller av sin cykel eller VVS lastbil droppar en pipa. Visst kan det göra dig lite paranoid, men åtminstone bor du alert, och en registrering förare är en säker förare.
3.
Titta 12 sekunder före dig på vägen. Du kan göra detta genom att räkna till 12 när du kör, sedan Att engagera avståndet det tagit dig. Detta är den tid du kan behöva för att planera och reagera i händelse av en olycka, så du bör försöka vara medveten om allt som händer i det 12 sekunder av vägen framför dig.
4.

Händerna klockan nio och tre-tiden på hjulet istället för klockan tio och två. Detta gör att du kan vrida ratten utan att behöva korsa händerna över varandra och kommer att möjliggöra ett större utbud av rörelse som den gamla position du lärt Driver's Ed.
5.
Gör Kontrollera att du har alltid en utrymningsväg. När du kör på en motorväg flerfiliga, om du inte måste vara på ett visst körfält för att göra (eller undvika) en särskild utgång, bör du alltid köra längst till höger eller längst till vänster körfält. Detta gör att du kan dra över på axeln utan att skära tvärs igenom körfält bör du ha en punktering eller annan nödsituation.
6.
Håll dig lugn. Om du befinner dig i vägen för en mötande bil, träd, osv, inte fixera inte på vad som är på väg att slå dig, i stället koncentrera sig på att hitta ett sätt att styra bilen ut ur riskområdet
<. br>

tips och varningar


 • Glöm inte att hålla kontrollera din sida och backspeglar.


 • Relaterade artiklar


  hur man beräknar en grundläggande Auto Lease
  hur man rapporterar en DUI
  hur man får godkänd betalning för en bil lån
  hur man kan stoppa din bil säkert i snö
  hur man kör i Los Angeles
  hur du byta din bil hyra snabbt
  hur man skall avgöra hur mycket en bank kommer lån på en bil
  Hur refinansiera en bil lån
  hur man kan minska ditt beroende av en bil
  hur man sparar 25% på gas realistiskt