hur man får bilen ur snön

hur man får bilen ur snön

Alla andra är att njuta av vinterlandskapet och du skulle vara för, om du kunde få din bil ur snödriva. En gemensam olägenhet av att leva i en snö-svepte klimatet är tillfälliga behov av att gräva din bil ur snön. Dock beväpnade med några tekniker, kan du vara tillbaka på vägen på nolltid
1.
Ut ur din bil och bedöma situationen så snart du upptäcker dina däck snurrar. Det kommer inte att göra något bra för golv gaspedalen och gräva din bil djupare i drift. Du kommer bara att förvärra situationen.
2.
Gräv runt och hitta bilens avgasrör. Inte bara kommer en blockerad avgasrör orsaka att din motor att köra fast, kan det filter giftig gas inne i bilen.
3.
Klar is och snö uppbyggd från fönstren. Om du inte kan se klart, kan du inte säkert driva ut när bilen är gratis. Efter skrapa bort det värsta, starta motorn och låt din defroster sköta resten.
4.
Skotta i en direkt väg där bilen kommer att röra sig när det är gratis . Håll en hopfällbar snöskyffel i bagageutrymmet tillsammans med en behållare av vägsalt. Försök att göra en stig bakom bilen eftersom dragning från bakhjulen är den mest produktiva.
5.
Strö lite vägsalt på vägen precis bakom din bakdäcken och placera en golvmatta bakom varje däck. Låt den smälta snön att frysas, håller mattan på plats. Det tar vanligtvis ett par minuter.
6.
Sätt din bil i backen och så småningom ge det lite gas för att dra bakhjulen upp över mattor. Mattorna kommer hädanefter att hårt packad snö om du går långsamt. När du väl börjar rulla, undvika att stanna tills bilen är fri från drivan.

Tips och varningar


 • Överväga att stanna hemma om prognosen är för tung snö.


 • Relaterade artiklar


  hur man undviker trafik biljetter
  hur man ska finansiera en bil med dåliga krediter i San Diego
  Hur får man en Pennsylvania e-zpass
  hur man jämföra leasingavtal
  hur man får ut av en bil lån om du inte har råd med betalningar
  hur man minimerar riskerna för krockkuddar
  hur man får rabatter på hyrbilar
  hur att kvalificera sig för bilfinansiering
  hur man ska värdera en bil leasingavtal
  Hur får man en bil redo för en road trip