hur man berättar familjen om ett villkorligt körkort

hur man berättar familjen om ett villkorligt körkort

När det gäller bilkörning, glömmer att det är ett privilegium och inte en rättighet vi har i samhället. Tja om du plötsligt befinner dig med en uppskjuten körkort, du lär dig säkert att läxa den hårda vägen. Så här berätta för din familj om att tillfälligt licens så att du kan gå vidare med ditt liv och komma tillbaka till att vara en produktiv person
1.
Samla din familj eller lämpliga parter innan de får veta på annat sätt. Att ha ett tillfälligt tillstånd kan uppstå på grund av allt från obetalda parkeringsböter att ytterst allvarliga DUI och fordonstrafik fall dråp. Du vill berätta för din familj om situationen innan de läste det i tidningen eller se dokument skickas till dig från domstolarna.
2.
Var uppriktig och ärlig om vad som skett för att orsaka att du har ditt körkort tillfälligt. Oavsett om du var fel eller rätt, du är i situationen för att ha haft din licens tillfälligt. Att försöka placera en "spin" på den kommer bara att göra det tyckas som om du avfärdade ditt ansvar. Berätta för din familj vad som har inträffat utan editorializing det.
3.
Ta ansvar för dina handlingar. Detta är vad som skiljer vuxna från de människor som ännu inte växa upp. Du har uppenbarligen förstörd. Men det är inte en person på den här planeten som har gjort något riktigt dumt vid ett tillfälle i deras liv. Genom att äga den och ta ett ansvar som ni visar en större mognad än vad fick du i trubbel i första hand.
4.
Fullfölja era löften om ansvar. Detta betyder att du inte lita på andra människor för transport. Oavsett om du har att cykla till jobbet, ta bussen eller gå med i en bilpool, figur du ut hur att få det gjort utan att hämma på din familj.
5.
rätta till situationen som fick ditt körkort upphängd i första hand. Detta kan vara så enkelt som att betala en ton av gamla biljetter, eller så svårt som att hålla näsan pipig ren under en prövotid. Genom att avhjälpa situationen så snart som möjligt och hindra det från att hända, du föregå med gott exempel.
6.
Ansvara när du är tillbaka på vägen. Kom ihåg hur du kände varje dag att ditt liv var äventyras utan licens. Dela dessa känslor med din familj också. Och nu när du är tillbaka på vägen, låt inte denna situation att hända igen.

Tips och varningar


 • Om det finns förmildrande omständigheter som är ganska grafiska, se till att du använder korrekt omdöme att tala om för barnen i din familj. Till exempel om du står inför fängelse, hantera det försiktigt med dina barn. Inhämta råd från en familj rådgivare när du bryter nyheterna.


 • Relaterade artiklar


  hur man gör bilen betalning till Chrysler finansiella
  hur häl-och tå nedväxling en manuell växellåda bil
  hur man installerar en bilbarnstol i en Ford Mustang
  hur man får bilen redo för vintern
  hur man får ett e-zpass
  Hur refinansiera en bil betalning
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Colorado
  Vad händer när du refinansiera din bil?
  hur man köper snökedjor
  hur man handskas med att vara tailgated