hur man kör på bergsvägar

hur man kör på bergsvägar

Mountain platser har ofta utsikt längs sidorna av vägarna som erbjuder en underbar utsikt och möjligheter för fotografier. Körning på bergsvägar kan vara farligt. Här är några kör tips som hjälper för din nästa bergsväg utflykt

Du behöver:.
Tid
. Tålamod.
Bra raster.


1.
Viktigaste drivande tips för bergsvägar är att hålla gott om avståndet mellan dig och bilen framför dig. Detta är ett bra tips för körtid, men på bergsvägar är det ännu viktigare att du har tillräckligt med tid att stanna om det skulle behövas.

Det är mycket möjligt att du kan skjuta en annan bil från berget om du inte kunde stanna i tid. De flesta fjällvägar har skyddsräcken, men de är inte alltid stark nog att stoppa ett fordon.
2.
Annan viktig drivande tips för bergsvägar är att köra långsamt. Ofta fjällvägar är mycket kurviga och körning i höga hastigheter kommer att få dig sladd genom tur eller saknas den helt och hållet och köra av vägen eller på sidan av berget. Titta på vägmärken för indikering av mycket skarpa kurvor och bromsa detta.
3.
När du går till gör ett stopp vid en förbise vara säker på att signalen i god tid. Om du inte har tillräckligt med tid är det bättre att gå på med och hitta en vändning punkt, eller fånga det på vägen tillbaka ner för berget.
4.
Komma tillbaka på vägen från ett berg förbise är precis lika farligt som att förvandlas till en. Vissa har utsikt ligger i kurvorna så det blir svårt att se mötande trafik. Det är alltid en bra idé att ta till en viss försiktighet. Om du ser någon komma, vänta. Försöka se så bra du kan i alla riktningar. Du vet aldrig när en okontrollerbar bil kan vara på väg på ditt sätt
5
Watch andra förarens nära;!. Speciellt stora riggar och motorcyklar. Tyvärr har några motorcyklister ge alla andra dåligt rykte genom vävning in och ut i trafiken när i en hast. Bara hålla utkik efter detta så att du kan göra en undanmanöver det skulle bli nödvändigt.

stora riggar som transporterar laster hårda tider på bergsvägar. Går upp kommer bli riktigt långsam och komma ned kan ofta snabbare än de vill. Om du sätter dig bakom en stor rigg inte irriterad på den hastighet de färdas. Vet att han kör långsamt för säkerheten för alla. Dessutom bör en stor rigg tappa kontrollen går ner backen, försök att komma ur vägen för ramper som de behöver använda för att sakta ner om det alls är möjligt.
6.
Slutligen Om vägarna är isiga köra extra sakta och satte snökedjor på dina däck om möjligt. Den bästa insatsen för iskalla vädret är att undvika bergsvägar alla tillsammans, men om du inte har till tvärgående dem, bara vara riktigt försiktig.

göra alla dessa saker kommer att göra din vacker resa inte bara roligt men säkert också.

tips och varningar


 • Wear sits bälten vid alla tillfällen
 • ha en första hjälpen-kit och tillbehör händig
 • Ta din kamera för bilder av vyer
 • Kontrollera din mobiltelefon debiteras
 • titta på andra förare noga!
 • Kör inte så fort!
 • Använd inte bromsarna kontinuerligt går utför. Istället utöva påtryckning i en minut eller två och sedan släppa ut, sedan tryck igen. Upprepa tills i botten. Detta kommer att bidra till att spara bromsbelägg!


 • Relaterade artiklar


  bil återbördande regler
  Vad händer när du inte kan betala ett billån?
  hur man kör
  hur man förlorar en körkortstillstånd
  hur man kan minska punkter på körkort
  billeasing information
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Washington
  hur man avgör bil lån
  hur man förbereder för väg nödsituationer i snö
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i New York