hur man kör i tung trafik

hur man kör i tung trafik

Om du läser den här artikeln, då är man intresserad av att lära sig köra i tung trafik. Denna artikel kommer att ge dig fem (5) tips för hur man kör i tung trafik på ett säkert sätt
1.
1. Det första steget är att planera innan du tar din resa. Kontrollera att du har en karta, mobiltelefon, snacks, vatten, kudde och något att skriva på.
2.
2. Det andra steget är att planera alla dina rastplatser och har en alternativ rutt. Du kan använda MapQuest, men alltid dubbelkolla där du kör.
3.
3. Det tredje steget är att köra i rätt körfält. Körning i Fast Lanes bränna mer gas och orsaka mer gas stannar. Kör mellan 60mph-65mph för att komma fram säkert och ekonomisk
4
4. . . Det fjärde steget är att ha alla telefonnummer förprogrammerade i din mobiltelefon. När trafiken är intensiv, kan du ringa telefonsamtal till människor du har inte hört av. Använd alltid en hand mindre enhet.
5.
5. Den femte och sista steget är att njuta av åkturen. Tung trafik kan vara frustrerande. Det är viktigt att använda den tiden till att tänka på ditt liv, prata med vänner och familj och komma bort från det ordinarie schemat.

Tips och varningar


 • Gradera min artikel genom att placera markören över omdömen stjärnorna. "
 • Om artikeln är bra, skicka till en vän.
 • Läs mina andra artiklar.


 • Relaterade artiklar


  egenfinansiering lagar
  Auto Lease vs köpa analys
  billeasing hemligheter
  Hur returnerar jag en bil till Honda återförsäljare?
  hur lugn som en bil passagerare
  hur man kör på svart is
  hur man beräknar bromssträckan
  Hur får man en bil med hemsk kredit
  Kentucky bil återbördande lagar
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Indiana