hur man installerar en bilbarnstol i en Ford Mustang

hur man installerar en bilbarnstol i en Ford Mustang

Ford Mustang är en ikon fordon i USA. Den symboliserar ofta frihet, oberoende och fri pigg resor. Men fler människor köper Mustangs idag, och många av dem är föräldrar och nyblivna föräldrar. Spädbarns-och barnstolar är en viktig del av föräldraskap i det moderna samhället och är utformade för att passa i nästan alla fordon som tillverkas. De är enkla att installera, och kan vara en livräddande enhet när de används på rätt

Du behöver:.
Godkänd bilbarnstol
. Bil sitsen (om nödvändigt).
Ford Mustang.


1.
Det viktigaste steget är att avgöra vilken typ av bilbarnstol du behöver. Spädbarn under ett år ska alltid vara i en bakåtvänd lastbäraren som är konstruerat speciellt för spädbarn. De erbjuder de mest skydd och säkerhet för barn. Om stolen behövs för ett äldre barn, en rad framåtriktade säten småbarn bil och bältesstolar är tillgängliga. Den storlek som behövs beror på ålder och längden på ett barn, så se till att noga kontrollera att försäkra du köper rätt plats. Alla spädbarn eller småbarn stolen kan installeras med hjälp höftbälte, axelremmen, eller en kombination lap-axelbältet populär i de flesta bilar idag.
2.
Infant bilsäten är ofta lite mer svårt att installera på grund av sin design och form. Många spädbarn bilsäten idag kommer med en avtagbar bas som användaren kan välja att lämna i vagnen när lastbäraren är bort. Om du planerar att använda basen måste det vara installerat i din Mustang säkert. Ta bort sockeln från transportören och placera den i baksätet på fordonet. Det kommer att ha springor eller hål för bältet, så kör bältet genom lämpliga platser och fäst bältet i låset. Dra i bältet för att se till att den är åtsittande och att basen inte flytta mer än en tum i någon riktning. När underlaget är säkert, fast babyskyddet till den och ännu en gång kontrollera att garantera det är säkert. Om du valde att inte installera grundsystemet kan transportören monteras ensam. Placera transportören mot baksätet på Ford Mustang. Lufttrafikföretaget ska ha tider längs kanten av sätet som bältet kommer att passa in. Kör bältet genom spåren och fäst den i bältet låset. Återigen, dra fast att säkra sätet är stabilt och inte flytta mer än en tum i någon riktning.
3.
Om du kommer att använda en framåtvänd småbarn säte är installationen något annorlunda. De flesta barn platser som säljs nu kommit med fästen för spärren (Lower Anchors och binda för barn) säkerhetssystem, och de flesta bilar, inklusive Ford Mustang, är utrustade med tjuder utrymmen för låssystemet. Låset är en annan säkerhetsfunktion för bilbarnstolen, vilket möjliggör en säker suturen, för att användas som komplement till det vanliga bilbältet. Låset enheter ligger ofta på övre delen av baksätet, eller på själva sätet, bredvid den vanliga bilbälten. Låset fungerar med hjälp av ett starkt tjudra och spänne system, som fästes på LATCH Montering, krokar finns i de flesta bilar. Placera bilbarnstolen framåtvänd i baksätet på din Ford Mustang, se till att låssystemet är ute och redo att bifogas. Sliding bältet bilbarnstolen genom den mellersta delen av sätet, och låsa den i på den motsatta sidan är en lämplig metod för att installera de flesta småbarn platser. Dra på bältet för att säkerställa att det är stadigt förankrad. Om din Mustang har en topp LATCH fäste, dra sedan låssystemet över toppen av sätet, Fäst spännet och dra den lösa änden av bandet för att dra åt. Om din LATCH är en bottom-monterad enhet, fäst den i ankaret och dra åt.
4.
Bältesstolar utformats för större barn, brukar inte ha en sådan spärrhake system och är installerade i enbart med hjälp av Mustang bilbälte. Bältesstolar som har egna barn säkerhetsselar kan användas med antingen knä eller höft-axelselen kombination, men om din bältesstol har ingen sele av sin egen, bör endast lap-axeln kombination bälten användas. En bälteskudde med en egen sele monteras med hjälp av samma grundläggande procedur som barn sätet. Mustang bilbälte är utformad för att glida igenom centrala delen av sitsen och lås på den andra sidan. Om du barnets sitsen är säte för enbart design eller har ingen sele för sig, måste den installeras efter det att barnet sitter i den. Kör bältet på din Mustang över botten av sätet för ditt barns knä, och säkra bogen del över ditt barns kropp. Säkra bilbältet i låset och dra fast, men inte hårt nog för att skada barnet. Sitsen bör vara säkert installerat, med lite rörelse i någon riktning.

Tips och varningar


 • alltid till bilbarnstolen passar ditt barn enligt storlek och ålder. Om de verkar vara outgrowing nuvarande plats, än en större behövs.
 • Barn måste säkras i någon form av bilbarnstol eller bälteskudde tills de är 8 år gammal, eller 4 fot 9 inches tall .
 • Dubbelkolla remmarna på bilbarnstolen för att försäkra den är ordentligt säkrade i din Mustang. Det bör inte finnas liten eller ingen förskjutning som helst i stolen.
 • Låt aldrig dina barn att rida i Ford Mustang utan en lämplig bilbarnstol monteras.
 • Använd inte en bilbarnstol som har någonsin varit inblandad i en bilolycka. Även om stolen ser säkert, kan det finnas inre skador som du inte kan se.


 • Relaterade artiklar


  bil reporäntan information
  hur man använder OnStar
  hur man kan bryta ett fordon leasingavtal
  Hur man slår ihop på motorväg
  hur man kan sänka din månatliga betalningar på leasad bil
  hur man undviker slipning växlar på en manuell växellåda
  hur man snabbare lagligt
  hur man kör med knäna
  hur man kör aggressivt
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Iowa