Hur du tar ett förarprov

Hur du tar ett förarprov

Med ett körkortsprov är en rituella för miljontals människor. Alla har sin egen särskilda skräckhistorier eller komedier om denna stressande och spännande ögonblick. En ny drivrutin bör förbereda sig på att ta körkort genom att noga studera och fullt förstå statens lagar som reglerar förare och fordon innan provtagning
1.
Känna till reglerna om vägen. Köp en bok eller ta en klass om hur man kör. Dessa kommer ofta ge dig en up-to-date översikt över alla statliga och nationella lagar som du behöver veta för testet och också vara en säker förare.
2.
Lär dig att bli en defensiv förare, traditionellt en del av testet. Detta är teorin att om varje förare på vägen är att övervaka de andra bilarna runt dem för tecken på problem och fara, än de förare kommer att vara säkra. Detta är ett värdefullt verktyg på någon nivå i körning. Lär dig det och komma ihåg den för livet.
3.
Lyssna på vad testet givaren säger. Den som administrerar testet kommer att ge dig vissa kommandon under hela testet. Ställ frågor om du inte förstår vad du ska göra. Detta är ett vanligt sätt att röra upp ett förarprov.
4.
Master parkering delen av testet. Flera stater kräver att förarna ska klara ett fickparkering test för att få en licens. Även om du inte bor i någon av dessa stater är det en värdefull färdighet som hjälper dig på vägen.
5.
Var artig på prov administratören. Denna person är till stor del ansvarig för att besluta om du kommer att passera. Om du är artig och älskvärd med testet administratör kan du få ett försprång.
6.
Upp i tid för ditt test. Ofta många tester är planerade under varje dag. Om du är betydligt sent, du kanske att lägga om ditt test. Förarprov är oftast bokas flera veckor i förväg.


Relaterade artiklar


Hur man väljer en fyllechaffis
Hur hyr jag en spansk bil?
Hur lång är en panträtt bra på en auto titel i Michigan?
bil rollover hyra & tur i optioner
hur man tar leasingavgifter
hur man kan undvika kollisioner vid körning
hur man ger upp ett fordon till en bil finansbolag
hur man använder hand över hand metod att förvandla en bil
Hur har jag mitt namn läggs till i en bil titel som inte betalas ut ännu?
hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Texas