hur man betalar en trafik biljett

hur man betalar en trafik biljett

Det finns inget värre än när man ser ett par röda och blå lampor i backspegeln. Även om du vet att du drev gränsen lite för långt och brutet en trafik lag, ingen som gillar att behöva betala för en trafik biljett. Väl här är några tips på hur du kan betala det snabbt och gå vidare med ditt liv

Du behöver:. . .
Trafik biljett


1
Flip biljetten över och läsa på baksidan av det. De flesta biljetter har kontaktuppgifter på baksidan av biljetten. Läs avsnittet som säger något i stil med "om du vill erkänna sig skyldig. "Det är en hård sätt att uttrycka det, men om du betalar trafik biljett, det är i huvudsak vad du gör. Läs instruktionerna som avser det här avsnittet.
2.
Betala din trafik biljett via telefon. Detta är särskilt populär i storstäderna nu. Det finns vanligtvis ett avgiftsfritt nummer på baksidan av biljetten. enkelt ringa upp numret och följ uppmaning. Mot slutet av samtalet, du kommer att bli ombedd att ange ditt kreditkort info. Efter att de har godkänt betalningen, se till att du får en bekräftelse nummer om det finns ett problem över hela linjen.
3.
skriver en check att betala trafik biljett. De flesta människor brukar få hem, hem och haw att de fick biljetten, och sedan ta deras ut checkhäfte. Det enda du måste titta på här är att du skriver en check från ett personligt konto och inte ett företag (för dig som driva eget företag. ) Också noga med att ange ditt namn och biljetten citat nummer på checken. Mail tillbaka till angiven adress. Då ska du följa ditt lönekonto för att försäkra kontrollen försvinner.
4.
Logga in på datorn och ersätta trafik biljett. Vissa städer, särskilt stora sådana, som kallas erbjuda något "trafik skolan. " I utbyte mot att ta trafik skolan (mot avgift), kommer biljetten räknas inte för din försäkring. Det är naturligtvis, betyder inte att du inte behöver betala böterna. När du loggar in, kommer det att instruera dig att ange ett kreditkort, som det laddas för både trafik skolan och biljetten.
5.
Gå till domstolsbyggnaden och betala personligen . På baksidan av den trafik biljett, kommer du att få veta vilka tingshus du kan visas på bestrida biljetten. På tingshuset, kan du också betala för ditt brott. Detta beror på att många människor som går till rättegång under en trafik biljett förlora, därför är de mer än gärna för att samla in dina pengar direkt på plats.

Tips och varningar


 • Om du funderar på att bekämpa en trafik biljett, se till att det faktiskt är värt det. Vid tiden du tar en dag att gå till tingsrätten och har en trafik rättegång, kan det vara en bättre användning av din tid bara för att betala den jäkla grejen.
 • Om du inte kan betala för alla din trafik biljett, fråga om du kan dela upp den i betalningar. Lokala myndigheter brukar ställa upp en avbetalningsplan.


 • Relaterade artiklar


  hur man tillbaka en bil till en parkeringsplats
  alternativen till hyrbilar
  hur man handlar dålig kredit bil lån
  hur man undviker trafik biljetter
  hur man får ut av en Chrysler leasingprogram
  hur man tid trafikljus
  hur betala bil reparationer
  lagarna om cosigning för en auto lån
  hur du känner dig avslappnad för ett förarprov
  hur man jämföra leasingavtal