att spänna säkerhetsbältet

att spänna säkerhetsbältet

Summan av kardemumman är att säkerhetsbältena rädda liv. Vare sig det är lagen i din del av landet eller inte (beroende på din ålder), knäppa säkerhetsbältet är den enskilt största sak du kan göra för att skydda dig själv i en oförutsedd bilolycka. Så här fast det nästa gång du är i bilen
1.
Sitter på sadeln på din bil och justera den så att du är bekväm. Vanligtvis justeringar för bilstolar är under framtill eller på sidan. Höja, sänka eller skjut sitsen till önskad position.
2.
Dra ut säkerhetsbältet från hållaren. Säkerhetsbälten är på ett spår som automatiskt drar åt en del av bandet mot kroppen. Dra ut säkerhetsbältet tillräckligt långt så att den kan nå över midjan mot den mottagande änden av bältet.
3.
Tryck manliga slutet av säkerhetsbältet i den kvinnliga slut förrän du här ett "klick". Då du kan släppa säkerhetsbältet. Det överskott slack bör automatiskt dra tillbaka in i säkerhetsbältet hållaren.

tips och varningar


 • Om du reser med små barn, fast deras säkerhetsbältet i bilbarnstolen först. Och även som barn blir lite äldre, titta på när de fast sig säkerhetsbältet innan du drar ut på uppfarten.
 • Om du inte använder bil säkerhetsbälte, utan i stället i ett plan (eller mitt säte en bil) kommer du troligen att använda ett höftbälte. Förslaget av fästanordningar är densamma, men du måste dra den överskjutande remmen genom bältet i syfte att dra åt den runt midjan.
 • Håll en sax i bilen. På det sättet om du är i en olycka och behöver frigöra dig från bilen, kan du klippa helt enkelt på bältet.


 • Relaterade artiklar


  hur man skriver ett brev fordon återbördande - steg för steg
  hur man kan kontrollera en släpvagn är däcktryck
  hur man kör på en motorväg
  personbil bidrag
  hur Road Rage effektivt
  hur man kan förebygga en bil runka
  hur man hittar en begagnad bil värde banklån
  Hur finansierar jag en ny eller begagnad bil?
  pengar faktor till ränta konvertering
  lagar om avtal auto lån