hur säkert navigera vägkorsningar

hur säkert navigera vägkorsningar

Varför så många förare riskerar bligar och tutande horn korsningen trafiken så ofta? Det svindlar verkligen sinnet. Då och då, vissa förare är villiga att vänta tills de kan på ett säkert och helt gå över korsningen, men på det hela, som är en sällsynthet, särskilt i centrala områden

Du behöver:. .
Uppmärksamhet
Din odelade uppmärksamhet på det som är framför dig.
En transportsätt.


1.
Ge mer tid. Någonsin varit sena till jobbet, en social händelse, en viktig familjesammankomst, eller någon annan plats där du behövs för att vara där i tid? De flesta av oss har, vilket innebär att vi bör försöka planera vår restider och resvägar lite bättre. Ibland kan inte hjälpas (dvs vägbyggen, olyckor), men när du kan ta extra tid för dessa oförutsedda händelser och undvika att oroa dig för att vara sen, du minskar risken för Road Rage. Du kan sedan koncentrera sig mer på bra körning och är medvetna om vad som händer runt omkring dig.
2.
Vid ett ljus, om trafiken är intensiv och du är inte säker på om du ll kunna ta sig igenom korsningen, dra inte upp. Bara sätta ditt ego på is och vänta bakom den vita linjen. När trafiken framför dig gör minst en bil längd bortom skärningspunkten, och ljuset är fortfarande gröna, då du kan gå. Det är ibland svårt att bedöma detta, särskilt när korsningen är enorm, när det är mörkt, eller när du vill slå, men bor utanför en korsning är alltid säkrare än att vara i mitten av "handling".

3.
Om du kör, titta för alla typer av fotgängare, inte bara de till fots. Titta också i förväg för skateboardåkare, rullskridskoåkare, cyklister, Segway ryttare, rullstolsburna och andra i vissa läge av personliga transporter. Lagen säger att fotgängare har rätt-of-way, och vi bör alla vara uppmärksamma på detta. Ögonkontakt är nyckeln. Om den andra resenären inte är uppmärksamma, vara extra försiktig.
4.
Om du går (eller rullande), se framåt för förare, särskilt om de kommer nedför en backe . (Du kommer aldrig veta tillståndet av fordonets bromsar. ) Kort sagt, det är upp till dig att undvika kollision, lidandet, den eventuella polisens register, och de eventuella sjukhus /garage /bårhuset räkningar.

5.
Know stoppskylt etikett. Vid fyra-vägs korsningar stoppskylt, oavsett vem som stannar först har rätt-of-way. Om ni båda slutar på samma gång har föraren på den rätt-of-way. Dessa är lätta regler att komma ihåg. Ibland behöver du inte en stoppskylt, medan korset trafiken gör, eller vice versa. I samtliga fall att ta ögonkontakt är alltid säkrare, bara för att se att intentionerna är tydliga.
6.
Titta på vad som finns där, inte vad du tycker borde vara där. Bara för att trafiken ska tillåta dig att flytta, betyder inte det kommer. Det handlar om säkerhet och artighet. Låt inte dagens hektiska tänkesätt får du alla riled upp. Försök att slappna av och fokusera när man kör i trånga utrymmen, du kommer att göra mycket bättre. Spara "high-speed" för Internet.

Tips och varningar


 • Använd inte någon typ av transport om du är dåsig eller på annat sätt inte medveten om din omgivning .


 • Relaterade artiklar


  hur man leasa en Honda
  hur man kan sänka bilen betalning utan refinansiering
  hur man förutsäga trafiksignaler
  gemensamma billeasing misstag
  hur man ska reagera under en bil brand
  hur man kan undvika att bli utelåst på din bil
  hur man köper en bil när du har dålig kredit problem
  bil rollover hyra & tur i optioner
  hur man blir en artig motorcykel operatör
  leasing kontra köp finansiera miniräknare