hur man gör en högersväng

hur man gör en högersväng

Att kunna göra en säker högersväng är en av drivande grundläggande färdigheter. Det är ofta den första svängen tonåringar gör när du lär dig köra, eftersom vänstersväng kräver oftast passerar framför trafiken. Tekniken för att göra en ordentlig högersväng är enkelt, men viktigt att veta och följa
1.
Brake smidigt in i sväng. Om det finns en trafiksignal som ett ljus eller en stoppskylt i korsningen, se till att du kommer till en helt stilla innan den fortsätter runt kröken.
2.
Signal din avsikt att vända genom att aktivera din blinkers. Den rekommenderade minsta avståndet innan du slår på signalen varierar från delstat till delstat. För att vara säker, att du till förare bakom dig i minst 3 sekunder varning innan du slår.
3.
Titta till vänster för att kontrollera för gränsöverskridande trafik rör sig genom korsningen.

4.
Blicka ut över korsningen för mötande trafik som kan vrida vänster in din tilltänkta körfält. Ofta kommer du inte vet när andra bilar har en skyddad vänstersväng, så det är viktigt att dubbelkolla innan du fortsätter på din rutt.
5.
Kontrollera vägen du kommer att förvandlas till för fotgängare. Så länge de följer befintliga trafiksignaler, fotgängare alltid skyddade i crosswalks.
6.
Gör din höger i körfältet närmast dig. Undvik att passera över flera körfält, om du inte är säker på att det är något kors trafik konkurrerar om körfält utrymme.

Tips och varningar


 • Kontrollera alltid cyklister ridning i ditt körfält innan din tur. Många ryttare drabbas av förare svänga till höger som inte vet att de är där.


 • Relaterade artiklar


  hur man får en Oklahoma föraren tillstånd
  hur man använder ett lågt kort kurs kredit för en begagnad bil handpenning
  hur man får poäng bort från din licens
  vad är en andra chans bil lån?
  hur man får ett banklån för en bil
  hur man tillbaka en bil till finansbolaget
  hur man rapporterar en smog gärningsmannen
  hur kopplingsfri skift
  Så här handlar online och jämför återförsäljare för en förhyrd bil
  hur man kör på en brant backe