hur man kör taktiskt

hur man kör taktiskt

Du kanske måste ta itu med förare som är påverkade av alkohol och droger. Sedan finns det de förare som är fortkörning och /eller prata i telefon. Dessa drivrutiner är farliga och kan orsaka en olycka. Bara lära sig några grundläggande defensiv körning kan rädda någons liv
1.
Go extra sakta där barn leker. Om gatuskyltar postas för att varna dig om barn eller ser du några barn runt, inte ras på vägen. Barn är oförutsägbara och kan köra ut framför dig plötsligt, så ge dig själv tid att stanna.
2.
Stick med hastighetsgränsen. Crazy förare flyga ner en trafikerad väg kan orsaka en olycka när som helst. Fortkörning ökar oddsen dramatiskt, så sakta ner och köra taktiskt.
3.
Håll händerna från hornet när du är i en trafikstockning. Detta kommer bara att rubba den personen framför dig. Road Rage är farligt och långt från bilkörning taktiskt, slut upp människor ont av detta beteende.
4.
Håll tillräckligt långt borta från den person framför dig och hålla bort hans stötfångaren. Du måste ge dig själv tid att stanna om han slår på hans bromsar
5.
Undvik att ge någon oförskämd gester på vägen. Det gagnar inte någon och kan sätta dig i en farlig situation, om du gest till fel person.
6.
Lämna din höga balkar på bara när det behövs, till exempel i fattiga väderförhållanden. Annars, var omtänksam mot den mötande föraren. Höga balkar är bländande och kan orsaka en krasch.
7.
Titta åt båda hållen innan du drar ut i en korsning. Du kan ha grönt ljus, men det betyder inte att de andra förarna alltid kommer att sluta på rött.


Relaterade artiklar


vad göra när en bank förlorar äganderätten till ett fordon
hur man tid trafikljus
hur man hittar en online-trafik skola
hur man skyddar mot lastbilsolyckor
hur man bestämmer avskrivning av ett fordon
hur man vända på motorvägen
hur man väljer att köpa begagnad bil
Hur man väljer ett leasingavtal fordon
hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Pennsylvania
hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Arkansas