hur man kör en bil i omvänd

hur man kör en bil i omvänd

Att köra bil i omvänd är lika viktigt som att köra den framåt. Folk blir ibland i olyckor vid backning för att de inte var tillräckligt uppmärksam. De kan också ibland bli förvirrad när du slår bilen
1.
Titta bakom och under bilen innan det blir i den om du ska köra i omvänd ordning. Många olyckor involvera barn och husdjur helt enkelt därför att föraren inte visste att de var där.
2.
Fyll i din bil, fäst bältet och starta motorn. Tryck ner bromspedalen och sätta bilen i backen, hålla foten på bromsen. Placera din högra hand på passagerarsätet nackstöd och vrid kroppen så att du kan se ur bakrutan, samtidigt som din vänstra hand på toppen av ratten.
3.

Lyft foten från bromspedalen lite i taget för att låta bilen gå i omvänd långsamt. Leta efter människor, djur och andra bilar medan du gör detta. Dessutom uppmärksamma sidorna av din bil och se till att du inte stöter i något med din sida speglar.
4.
Vrid ratten för att hålla bilen rak, om det börjar vända när du inte vill, eller att vända bilen när du behöver. Att vända baksidan av din bil till vänster, flytta upp på ratten till höger. Att vända baksidan av bilen till höger, flytta upp på ratten till vänster.
5.
När du är klar flyttar din bil i omvänd, stanna bilen innan flytta din kropp att se ut genom vindrutan. Låt aldrig din bil backa utan också ute bakom bilen.


Relaterade artiklar


leasing kontra köp finansiera miniräknare
hur man uppskjuta ett billån
hur man kan spara själv inuti en kidnappare bil
Vad händer när du inte kan betala ett billån?
dig att hålla dig vaken under körning
hur man kan beräkna månatliga bil betalningar, med en nominell årsränta
biluthyrning tips
hur man beräknar en återbetalning billån
hur man leasa en personbil
hur du returnerar en ny finansieras bil