hur man lär sig att köra en högpresterande bil

hur man lär sig att köra en högpresterande bil

Bilen du kör till jobbet och använda för dagliga ärenden skiljer sig mycket från en högpresterande bil. Dessa särskilda fordon har kraftfulla motorer, lyhörd bromsar och en kropp som är utformad med aerodynamisk problem i åtanke. Du kan öka kvaliteten på din körupplevelse när du lär dig att köra en högpresterande bil
1
Uppnå komfort med den mycket känslig styrning av en högpresterande bil innan du träffar på vägen. Högpresterande fordon har känslig styrning som hjälper dig att navigera runt skarpa hörn och hantera besvärliga vägförhållanden.
2.
söka en kvalificerad drivande instruktör som kan hjälpa dig att köra en högpresterande bil. Tidigare proffs och erfarna instruktörer kommer att ge en lång lista av historier som hjälper dig att förutse problem i dyra bilar.
3.
Witness gatan och tävlingar spår med hög prestanda bilar i personen för att se hur yrkesverksamma hanterar sina fordon. Tillgängligheten till förare efter professionella tävlingar kan du ställa frågor som hjälper dig att lära dig att kontrollera bilar med hög hastighet.
4.
Experimentera med kurser på regional racing skolornas möjligheter att lära inbromsning, acceleration och ledning av en högpresterande bil. Du bör ta en dag seminarier på dessa skolor att hitta de bästa undervisningsmetoder för dina behov.
5.
Studera sätt att passera andra bilar i ditt resultat fordon utan att hamna i en olycka. En skicklig förare kan avstå från att ständigt använda den överväldigande kraften i en racerbil och välja rätt tid för att skynda förbi konkurrenterna.
6.
Ride med en erfaren förare för att testa dina kunskaper i en högpresterande bil. En objektiv observatör kan kommentera din hantering av ett fordon och påpeka tecken på vanliga problem som tävlingsförare ansikte på banan.
7.
Schemalägga tid med en drivande instruktör för att lära sig korrekt styrning , bromsning och fokus i en högpresterande bil. Drifting innebär att man använder extrema acceleration och vända för att göra ett fordon rotera längs en tänkt cirkel.
8.
Bryta vanan att använda din högra fot för bromsning och acceleration som du lär dig att köra en högpresterande bil. Du kan effektivt hantera snabba varv och driver på spåret genom att använda din vänstra fot för att bromsa.

Tips och varningar


 • Placera din personliga bil bredvid en hög prestanda bil att jämföra komponenter under huven. Du kommer att märka skillnad i storleken på motorn liksom kvaliteten på delar när du placera både bilar sida vid sida.


 • Relaterade artiklar


  Hur får man en trippel påskrift på ett CDL
  fördelar och nackdelar med leasing ett fordon
  hur man kör en traktor
  hur man får fordon ur en snödriva
  hur man startar en bil i kallt väder
  hur man startar en karriär trafik skola
  Hur får man en texas föraren tillstånd
  hur man passera säkert på en tvåfilig väg
  hur man håller en ren vindruta
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Delaware