hur man får ut av ett foto radar fortkörningsböter

hur man får ut av ett foto radar fortkörningsböter

Flera stater i unionen, däribland Kalifornien och Arizona har nyligen lägga fotokameror radar för upptagen korsningar, motorvägar och andra tättbefolkade områden trafik. Dessa enheter kommer att klocka din hastighet och om du tänker så många miles över skyltad hastighet kommer de att ta en bild av föraren och plattan. Många människor blir nervös när de får en bild-radar citat fortkörningsböter i brevlådan några veckor senare som kostar dem hundratals dollar. Men denna uppenbara kränkning av privatlivet, fastna och medborgerliga rättigheterna är faktiskt mycket lätt att slå i domstol. Här är hur du får ut av ett foto radar biljett utan att spendera ett öre
1.
Forskning på området du biljett i. Lagen kräver att de lägger upp skyltar inom 300 meter av fotot radar enheten. Oftast städer inte följer denna lag. Kolla in området du biljett i, mer än sannolikt det finns inga tecken där-fall ogillas.
2.
Forskning företaget som tillverkar de enheter fotot radar. Dessa företag har alla en hemsida och de är enligt lag skyldiga att skicka korrekt underhåll och felmarginalen att dessa enheter producerar. Spara denna information för domstol.
3.
Skapa din utställningar av bevisning. Du vill ha två saker, underhåll register över kameran som biljetten dig, och resultaten testning från företaget som tillverkade kameran, som visar en liten felmarginal.
4.
föra din talan och vinna. Lugnt föra din talan och ange både forskat poster som utställningar av bevisning. Förklara till domaren att för en, medan bilden liknar din person som kör bilen, kan det mycket väl vara någon annan. Det finns inga DNA-bevis som bekräftar denna bild är faktiskt du. För det andra, presentera hur ofta kameran i regionen bibehålls, och mer troligt att det är förfallen. Fråga hur det kan fungera korrekt i det fallet. Slutligen, visa för domstolen att dessa kameror alla har en felmarginal, så små som det kan vara, finns det fortfarande trovärdigt och rimligt tvivel att ni faller in på felmarginalen. Där finns även en liten skugga av rimligt tvivel, skall domstolen regeln i din fördel.

Tips och varningar


 • Kom ihåg att du är oskyldig tills motsatsen har bevisats och detta betyder att de måste bevisa att du var fortkörning bortom rimliga tvivel, vilket är mycket svårt att göra.
 • Se till att ha bra framfört argument och att inte tappa humöret när i domstol.


 • Relaterade artiklar


  hur man gör dubbla utbetalningar på en bil
  hur du lager din bil med poster för varje situation
  hur man kan undvika att få carjacked
  hur man gör en sats vinter säkerheten för bilar
  hur man får en Florida sunpass
  hur man får ut av en chevy leasingavtal
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Alaska
  Hur refinansiera en auto lån
  typer av uthyrning budget lastbil rabatter
  hur man får ett körkort i Kalifornien