hur man kör i öknen regn

hur man kör i öknen regn

För 360 av 365 dagar, fortfarande liv i öknen regn-fri. Men på de andra 5 dagar, kan du vara säker bilolyckor RAKET. Körning i öknen regnet ta preparatet, skicklighet och kunskap
1.
Förstå öken regn. I öknen, kommer regnet på dagarna så få och långt mellan att när det regnar, vänder oljan på vägarna till en form av svart is. Detta olja och vatten blandning leder till en snabb ökning av olyckor.
2.
Vara lugn. När det regnar i öknen, är det dags att lugna nerverna. Ingen kommer att komma ut ett säkert sätt om nerverna ta kontroll över ratten.
3.
Ta din tid. När vatten blandas med olja på vägen, sakta ner. Sänka hastigheten är det enklaste sättet att reagera på hotande situationer.
4.
Broms tidigt. När vägarna är smart, oavsett anledning bör bromsning påbörjas långt tidigare än normalt. Bromsning sen kan leda till medar och eventuella kollisioner med andra bilar.
5.
Var uppmärksam. Det kanske inte är du som kör utom kontroll, men en annan förare. Var uppmärksam på din omgivning och körmönster av dem omkring dig.

Tips och varningar


 • Hojta tidigt och kör långsamt.
 • aldrig på bromsen. knuff i en bestämd rörelse


 • Relaterade artiklar


  hur man får ut av en uppfart utan plöjer
  hur man: erkänna - billån - diskriminering (svart vs vitt)
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Arizona
  hur avsluta en överenskommelse bil hyra tidigt
  hur att förhindra sladd
  billeasing information
  Du kan finansiera moms när du köper en ny bil?
  Kaliforniens lagstiftning om förtida uppsägning av ett Auto Lease
  hur man får en Oklahoma pikepass
  hur man beräknar en betalning auto leasing