hur de kan förmedla en bil på en motorväg

hur de kan förmedla en bil på en motorväg

Körning kan vara kul men irriterande när du sätter dig bakom en bil som går långsamt. Det är då du behöver veta hur de kan förmedla en bil på motorvägen. Det finns olika sätt att göra det säkert och du behöver veta dem-dessa täcks i ditt körkort-men det skadar aldrig att se. Så läs vidare för att ta reda på hur man passerar en bil på en motorväg
1
Kontrollera om. är det tillåtet att passera. Om det finns dubbla linjer på vägen då det är ett no passerar zon, om det finns en streckad linje så är det tillåtet att passera. Det finns ofta gatuskyltar att berätta för dig om du kan passera eller inte också. Reser på en multipel motorväg innebär oftast bortgång är tillåtet.
2.
Sätt på din tur signal. Innan jag lämnar, bör du alltid sätta på din tur signal. Du måste låta andra veta att du kommer att byta fil.
3.
Titta på trafiken. Du måste kontrollera mötande trafik och se om du kan passera eller inte. Om du är på en motorväg med flera körfält passerar är oftast tillåtet men du måste vara säker på att du inte stöter på någon när du passerar. Kontrollera din backspegel, sidospegel och över axeln för att vara säker på att det inte finns några bilar runt dig så du kan passera säkert.
4.
Godkänd på en tvåfilig väg mycket noggrant. Vid körning på en tvåfilig väg, passerar blir svårare. Du nu inte bara att se trafiken bakom dig men framför dig. När du kommer till ett område där bortgång är tillåtet, vara säker på att det inte är någon mötande trafik. Kontrollera alla speglar för trafik bakom dig och sedan kontrollera att det inte finns trafik som kommer i motsatt riktning, sätta på din tur signal och passera bilen.

tips och varningar


 • passerande bilar på en motorväg beror på vilken typ av motorvägen som du kör på. Öva säker körning så att alla är säkra.
 • Kom ihåg körning kan vara farligt för din hälsa. Vidta alla försiktighetsåtgärder som du kan.


 • Relaterade artiklar


  hur man skyddar en lastbil från stöld
  hur man leasa en bil i Europa
  begränsningar för refinansiering en automatisk
  hur man återtar en bil lagligt och korrekt
  hur man styr en semi truck i en nödsituation
  hur man parkera en bil på en kulle
  hur man ska finansiera en Mercedes
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Pennsylvania
  hur man hyra en dumper
  hur man får finansiering för en bil utan kredit & låg inkomst