hur man undviker en parkeringsbiljett

hur man undviker en parkeringsbiljett

Parkeringsböter kan variera från $ 15 till $ 100 eller mer beroende på överträdelsen. En parkeringsbiljett är inte en rörlig kränkning, så det inte går på din färdregistreringen, men det är fortfarande registreras med staden och en arresteringsorder kan utfärdas (eller andra konsekvenser, beroende på var du bor) om du inte betala. Följande tips hjälper dig att undvika en parkeringsbiljett i första hand
1.
Håll förändring i bilen hela tiden. Om du rutinmässigt park i ett område med mätare, kan detta reservdelar förändring rädda dig från ett passerat mätaren och en parkeringsbiljett.
2.
Kontrollera information om parkeringsautomater. Informationen bör inkludera timmar och eventuella begränsningar.
3.
Läsa tecknen för begränsningar. Om det är obegränsad parkering bör tecken läggas ut med lediga tider utrymmet ska användas för parkering. Kontrollera om både permanenta och tillfälliga skyltar.
4.
Få ett kvitto eller parkering fliken när du parkerar på en hel del med en vakt. De flesta kvitton måste placeras där synlig i vindrutan för att undvika biljetter eller bogsering.
5.
Håll dig borta från brandgator eller zoner buss, även om det bara kortfattat. Båda dessa områden kommer sannolikt får du en biljett eller kan ge upphov till skador på ditt fordon om det fanns en nödsituation.
6.
Lär dig skillnaden mellan "No Parking" och "inget stopp . " Du kan stoppa i en ingen parkering zon i upp till fem minuter för lastning och lossning av en passagerare, men ett nej stoppa zon får du en biljett även om fordonet är upptaget.

tips och varningar


 • Håll kvartal hands, även om några maskiner accepterar Dimes och Nickels.
 • Respekt bostadsområden parkering, eftersom kränkningar kan vara biljett i dessa områden såväl som kommersiella.
 • Don't park nära hörn eller korsningar. De flesta stadens ha ytterligare restriktioner nära hörn för avslut och övergångsställen.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort en co-signer från en bil titel genom DMV
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Louisiana
  vad är en andra chans bil lån?
  hur man programmerar en radio scanner
  Vilka är nackdelarna med refinansieringen ett fordon?
  hur att refinansiera en bil eller auto lån
  hur man rapporterar en smog gärningsmannen
  effekten av vraket skada på en hyrd bil
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Delaware
  hur man skaffar en handikappad parkeringstillstånd i Pennsylvania