hur man kör runt cyklar i regn

hur man kör runt cyklar i regn

Roadways kan bli farliga i mitten av ett regn storm. Olja som är på gatorna blir smart när de är våta och det betyder att du kan lätt förlora kontrollen över bilen. Detsamma gäller för cyklister som cyklar på våt väg. Men när du sitter bakom ratten i din bil, kan du förhindra en olycka när du säkert köra runt cyklar i regnet
1.
Sakta ner. Rusa runt en cyklist på vägbanan kraftigt ökar chansen att en olycka. Du bör ta det lugnt och stadigt när man kör runt en cykel i regnet.
2.
Bromsa långsamt och utan alltför mycket kraft. Detta låter drivkraften bakom du vet att du är långsammare. Och om du behöver sluta plötsligt, kommer din fot redan vara förberedd.
3.
Ställ din vindrutetorkare till lämplig hastighet. Detta kommer att hjälpa dig att se cykeln så att du kan köra runt på ett säkert sätt.
4.
Slå på strålkastarna. Ljudet av regn kan fukta ljudet av din bil, så cyklisten kanske inte ens vet att du är där. Men du kan ge extra varning när du strålkastarna är på.
5.
Stanna i mitten av vägen så mycket som möjligt. Över hela USA, är vägar utformas där vattnet rinner och skapar pölar på sidorna av vägarna. När du kör runt en cykel på vägen, är det sista man vill göra stänk cyklisten. När du bor i mitten av vägen, ge dig cyklisten gott om plats och du slipper dessa farliga vatten pölar.


Relaterade artiklar


vad är en förbättrad beacon poäng?
hur man kan undvika en skada bilolycka
hur man kör säkert i snön
vilka handlingar som krävs för att få en bil leasingavtal?
hur man tillbaka en bil till en parkeringsplats
Vilka är kriterierna för att hyra en billig bil?
bil återtagande lagar i Kanada
hur man installerar en ratt stöldskydd
hur man talar dig ur en fortkörning biljett
hur man får en linje bil handel på en rapport